Impotencija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Impotencija
Ovako, nov sam na forumu i imam jedan veliki problem. 18 mi je godina i Imao sam priliku dva put da imam sex,i ni jednom mi se nije digo. Dignut je dok ne stavim partnerki ruku u gace,i kad stavim sve se izgubi.Pre toga sam pokusavao,i normalno se digo,a cim dodje to toga sve se izgubi,kao da nije moj... Ne znam sta je to,i u zadnje vreme nemam jutarnju potenciju. Pomagajteee
Re: Impotencija
Ovako, nov sam na forumu i imam jedan veliki problem. 18 mi je godina i Imao sam priliku dva put da imam sex,i ni jednom mi se nije digo. Dignut je dok ne stavim partnerki ruku u gace,i kad stavim sve se izgubi.Pre toga sam pokusavao,i normalno se digo,a cim dodje to toga sve se izgubi,kao da nije moj... Ne znam sta je to,i u zadnje vreme nemam jutarnju erekciju. Pomagajteee
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 23, 2014 3:34 pm
Re: Impotencija
Gledaj to ti je najvjerovatnje sve psiha. Probaj da popricas sa partnerkom o tome i da se opustis. Takodje je veoma bitno privlaci li te partnerka?
Vjerovatno je sve do psihe i tu jedino sam sebi mozes pomoci.
Ako ces da budes sto sigurniji podji kod urologa,pogledaj sebi nivo testosterona u tijelu. Pij kalcijum,selen,cink...
A sto se tice jutarnjih erekcija desavaju se nekad,a nekad ne.
Sve zavisi od mnogo faktora(kao od toga da li si prethodnu noc masturbirao,da li se nervozan...)
Samo probaj da se opustis,popricaj sa partnerkom i ne misli o tome sve ce doci na svoje vjeruj mi
Vjerovatno je sve do psihe i tu jedino sam sebi mozes pomoci.
Ako ces da budes sto sigurniji podji kod urologa,pogledaj sebi nivo testosterona u tijelu. Pij kalcijum,selen,cink...

A sto se tice jutarnjih erekcija desavaju se nekad,a nekad ne.

Sve zavisi od mnogo faktora(kao od toga da li si prethodnu noc masturbirao,da li se nervozan...)
Samo probaj da se opustis,popricaj sa partnerkom i ne misli o tome sve ce doci na svoje vjeruj mi