Ne znam sta da radim.Obracam se vama u nadi da ce te mi pomoci!!!
Idem sa devojkom vec 8 meseci i pokusali smo dosta puta da imamo seksualni odnos ali meni nikako penis da se dovoljni ukruti i da dodje do pentracije i to mi se uvek desi!Jos da dodam da pre nikad nisam imao seksualni odnos.Razmisljam da probam vijagru da nabavim a da li je to pametno i dobro za zdravlje?U tome vidim jedino resenje.Molim vas da mi odgovorite sta da radim postajem vec ocajan!!!!!!!!!!!
Da li je impontencija ili...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Da li je impontencija ili...
P O M O C
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa onda ti vijagra nece pomoci jer ona pomaze kod cisto fizickog problema tj kod starijih ljudi kod kojih postoji jaka zelja i spremnost samo nema dovoljnog priliva krvi u organ zbog starosti organizma.
Kod tebe je problem na psiholoskoj bazi sto znaci da nesto ne stima kod vas dvoje,ili te devojka dovoljno ne uzbudjuje ili radi nesto pogresno,ili ti nisi dovoljno opusten ili imas tremu od impotencije posto ti se to svaki put desava.To je vec vrzino kolo i ide u krug.
Ali,moj iskren savet je da odes kod urologa koji ce te pregledati jer ipak,postoje izvesne,da ne kazem bolesti,ali promene na penisu koji mogu dovesti do slabije potencije iako je zelja jaka i postoje jutarnje erekcije.
Znaci,jevi se urologu pa ako ti on kaze da je sve u redu i da nije nikakav fizicki problem,poradi na resavanju te psihicke komponente.Iskreno,to je jako tesko jer prvo moras da nadjes u cemu je problem da bi ga resio.
Pozdrav i srecno.
Kod tebe je problem na psiholoskoj bazi sto znaci da nesto ne stima kod vas dvoje,ili te devojka dovoljno ne uzbudjuje ili radi nesto pogresno,ili ti nisi dovoljno opusten ili imas tremu od impotencije posto ti se to svaki put desava.To je vec vrzino kolo i ide u krug.
Ali,moj iskren savet je da odes kod urologa koji ce te pregledati jer ipak,postoje izvesne,da ne kazem bolesti,ali promene na penisu koji mogu dovesti do slabije potencije iako je zelja jaka i postoje jutarnje erekcije.
Znaci,jevi se urologu pa ako ti on kaze da je sve u redu i da nije nikakav fizicki problem,poradi na resavanju te psihicke komponente.Iskreno,to je jako tesko jer prvo moras da nadjes u cemu je problem da bi ga resio.
Pozdrav i srecno.