imao sam enterokoks.ali...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
KISR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 5:38 pm

imao sam enterokoks.ali...

Post od KISR »

postovani

PRE OKO GIDUNU I PO DANA, LECIO SAM SE OD BAKRERIJE ENTEROKOKUS,KAD SAM ZAVRSIO TERAPIJU SVE JE BILO U REDU,ALI NESTO KASNIJE OPET SAM OSETIO BOLOVE U TESTISIMA, KAO DA SU POSTALI OSETLJIVIJI NA PROMENE VREMENA I UOPSTE...U POSLEDNJE VREME OPET IMAM ISTE SIMPTOME KAO NA POCETKU, DO DUSE MNOGO SLABIJE, ALI SE BOJIM DA MI SE BAKRERIJA NIJE POVRATILA...
RAZMISLJAO SAM DA MOZDA PONOVIM TERAPIJU ANTIBIOTICIMA NA SVOJU RUKU, ALI ETO NAJBOLJE DA PITAM VAS..
PUNO HVALA...
ikac011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 3:49 am

Post od ikac011 »

Prijatelju i meni je pronadjena bakterija enterokokus (videli su je na spermogramu), lecio sam je 2 nedelje antibioticima i posle je doktor rekao da je OK.

Medjutim, pre nego sto su mi nasli enterokokus, levi testis, tacnije epididimis, mi je bio bolan na dodir (ponekad i malo otecen, tj. levi deo skrotuma je bio malo voluminozniji). Evo posle 3 meseca, meni je i dalje levi testis bolan na dodir. Mozes li mi reci, da li su i tebi testisi bili bolni na dodir??

Takodje, u urinokulturi mi pise: " Sediment urina: U-kristali kalcijum oksalat - malo." Sta ovo znaci, da li ovo znaci da imam pesak u bubrezima? Da li si ti radio urin i urinokulturu, da li je kod tebe sve u redu??

Da li neko moze da nam kaze da li bolovi u testisu mogu da nastanu usled tih kristala kalcijum oksalata u urinu? Hvala
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

I ja sam prosle godine imao DOSTA CA-oxsalata i DOSTA soli urata ali mi urolog nista nije rekao sto se toga tice... imao sam i UZ pregled bubrega i svega ostalog... ali da, to je pesak... ja ga osecam povremeno... a u laboratoriji su mi rekli da je to od ishrane, bla, bla... znaci ako meni nije nista onda tek nije ni tebi. Sto se toga tice, mislim da mozes da se opustis.
KISR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 5:38 pm

Post od KISR »

NISAM IMAO BOL NA DODIR,ALI IZNAD TESTISA PONEKAD IMAM OTOK,VEROVATNO NEKIH VENA..STO SE TOCE OSTALIH STVARI SVE JE U REDU....
POSTO TO KOD MENE TRAJE VEC DUZE VREME,DO DUSE SLABO, MISLITE LI DA CE TO VREMENOM NESTATI ILI???
Odgovori