imam veliko problem
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 16, 2011 1:23 pm
imam veliko problem
ajde da me uputite na najboljeg urologa u srbiji bio sam kod raznih oni me zajebavaju imam nesto na desnoj strani kao kila ali kad spavam ono ga nema nigde a kad idem na wc ono se poveca i kad ustanem naduje se i kad se jako iznerviram cudno,a ima sve neke zile od toga oko testisa vremenom izrasle ko mreza zahvatilo mi sve a i pojavila mi se kvrga na desnom testisu imam 24 godine a nikad u zivotu nisam imao devojku a kamoli sex svi mi kazu za tebe nema nade a nikada u zivotu niti sam pusio niti sam pio i cak ni svinjsko ne jedem kako to da se desi nemogu vise da trpim nezgodno je i polni ud poceo se susiti osusi se totalno ko cevcica pa se poveca ma uzas zivi dacu i 10000eura ako treba samo bar ako mogu porodicu da imam ako neko zna urologa neka mi odgovori na [email protected]
Re: imam veliko problem
Pozdrav.
Nisam stričan da dajem odgovor, samo sam hteo da napomenem da bi možda bilo bolje da si dao neke detalje oko toga kako si zaključio da je u pitanju kila, kao i podatke o tome šta su urolozi kod kojih si bio preporučili/dijagnostifikovali.
Moje nestručno/laičko zapažanje - kila nije uzrokovana pušenjem, konzumiranjem alkohola ili nečim sličnim već slabljenjem trbušnih mišića najčešće. Nikakvo sušenje mi se ne čini takođe pokazateljem kile, ali sačekaj odogovor stručnih ljudi ovde.
Nisam stričan da dajem odgovor, samo sam hteo da napomenem da bi možda bilo bolje da si dao neke detalje oko toga kako si zaključio da je u pitanju kila, kao i podatke o tome šta su urolozi kod kojih si bio preporučili/dijagnostifikovali.
Moje nestručno/laičko zapažanje - kila nije uzrokovana pušenjem, konzumiranjem alkohola ili nečim sličnim već slabljenjem trbušnih mišića najčešće. Nikakvo sušenje mi se ne čini takođe pokazateljem kile, ali sačekaj odogovor stručnih ljudi ovde.
moguce je da je preponska kila, javi se opstem hirurgu da to pogleda...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 16, 2011 1:23 pm
Kako da resim problem sada nemogu da mokrim natezem se i jedva curne ili se pomokrim ali me boli iznad polnog uda valjda je to besika,da li je moguce da mi obolela prostata jer sam se samozadovoljavao veliki broj puta,preko 5000 puta do sada,mislim da to nije mnogo od 10-te godine,sada imam 24 godine.
Nemoguce da sam ostetio mokracni kanal ili dobio upalu prostate,samo znam da me ledja bole otpadaju mi,nema peckanja nema nicega,mokraca je totalno bistra,samo ima miris acetona i zivog krompira,bas takav miris.
Nemoguce da sam ostetio mokracni kanal ili dobio upalu prostate,samo znam da me ledja bole otpadaju mi,nema peckanja nema nicega,mokraca je totalno bistra,samo ima miris acetona i zivog krompira,bas takav miris.
Oko glavice imam besti sto podseca na resice, interesuje me da li je to normalno, i da li d aposetim lekara.. Hvala u napred....