imam problem ne znam kome da se zalim al u bolovima sam
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
imam problem ne znam kome da se zalim al u bolovima sam
imam jako peckanje na vrhu dok uriniram.. jako se bojim ne znam kome da se obratim sramota me. dali mi mozete pomoci ikako ja cu vam opisati to al ne umem pravilno da se izrazavam... jako me boli vec nedelju dana, imam jako peckanje na vrhu dok uriniram.. pomagajte
- atropa_belladona
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 24, 2011 8:00 pm
Re: imam problem ne znam kome da se zalim al u bolovima sam
dragi friče,
mislim da će ti svaki lekar ovde, a i oni koji to nisu (uključujući i mene) reći da moraš otići kod lekara. Ne treba da te je sramota, jer to su normalne stvari sa kojim se sreću ljudi, bili mladi ili stari.
Ja mislim da je u pitanju neka infekcija, koja naravno može da se leči, ali je neophodno da te pre toga lekar pogleda.
Svako dobro!
mislim da će ti svaki lekar ovde, a i oni koji to nisu (uključujući i mene) reći da moraš otići kod lekara. Ne treba da te je sramota, jer to su normalne stvari sa kojim se sreću ljudi, bili mladi ili stari.
Ja mislim da je u pitanju neka infekcija, koja naravno može da se leči, ali je neophodno da te pre toga lekar pogleda.
Svako dobro!
Re: imam problem ne znam kome da se zalim al u bolovima sam
naravno, treba otici lekaru...trebalo bi pogledati penis i videti da li je prisutna upala, uraditi analizu mokrace, po potrebi i druga laboratorijska ispitivanja...moze da bude iritacija ili infekcija, a ako je infekcija treba je leciti odgovarajucim antibiotikom...zato se javi lekaru, nema razloga da bila sta trpis i brines se, lekar i jeste tu da pomogne kad tako nesto nastane...