Imam 16 godina i trebam pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Znatizelja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 4:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Imam 16 godina i trebam pomoc

Post od Znatizelja »

Ovako imam 16 godina i musko sam i zanima me da li mi ko moze odgovoriti na pitanje,a pitanje je sta da radim sa kozom koja se nalazi na vrhu penisa(znaci koza koja spaja glavic i kozu oko penisa) evo pogledajte sliku pa ako iko zna da mi odgovori....

http://www.drciric.com/blog/wp-content/ ... enlum1.jpg
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Imam 16 godina i trebam pomoc

Post od Dr011 »

Znatizelja napisao:Ovako imam 16 godina i musko sam i zanima me da li mi ko moze odgovoriti na pitanje,a pitanje je sta da radim sa kozom koja se nalazi na vrhu penisa(znaci koza koja spaja glavic i kozu oko penisa) evo pogledajte sliku pa ako iko zna da mi odgovori....

http://www.drciric.com/blog/wp-content/ ... enlum1.jpg
ta koza kako si je nazvao ili frenulum normalan je deo penisa...problem je ukoliko je frenulum prekratak, pa sprecava da se kozica normalno svuce sa glavica ili ga povlaci na dole kada se zavrne, stvara bolove, a moze i da pukne prilikom seksualnog odnosa...
ako ti je frenulum normalne duzine, ne diraj ga, treba da postoji, ima svoju ulogu, a ako je kratak i ako ti pravi probleme tada se moze uraditi intervencija koja se zove frenulotomija, kada se presece ta zilica...u tom slucaju treba da odes kod urologa...vrlo jednostavna intervencija, radi se u lokalnoj anesteziji...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

A o tome imas ovde na forumu dosta pisano pa potrazi.Nijie nista strasno a moze te spasiti mnogih sexualnih muka.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori