Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Ovako.
Imam 11 godina i penis kada nije u erekciji ima 8 cm,a kada nije u erekciji ima 4cm sto mislim da je jako malo Znam da ce rasti ali nekako me strah. Molio bih vas za odgovor !!!
Agim napisao:Ovako.
Imam 11 godina i penis kada nije u erekciji ima 8 cm,a kada nije u erekciji ima 4cm sto mislim da je jako malo Znam da ce rasti ali nekako me strah. Molio bih vas za odgovor !!!
nesto si poberkao, mislis kad je u ereciji ima 8, a kad nije 4 ... pa vidi penis raste negde do 20-te godine... mozda ima jos nade
Agim napisao:Ovako.
nesto si poberkao, mislis kad je u ereciji ima 8, a kad nije 4 ... pa vidi penis raste negde do 20-te godine... mozda ima jos nade
pa ja kad sam bio tvojih godina imao sam nekih 15 zarez nesto milimetra... i uvek mi je ostao takav... i dan danas... poznajem ortake, znas ono klinacki skupite se pa mastrubirate, imali su manji od mog.. a danas imaju za 2,3 cm-a veci... moj ostao isti a njihov narastao...
Meni je 17 god za 2 meseca 18, a i dalje mi je 15-16 cm u erakciji... Nije ni debeo toliko lol... Mada posto nije obrezan k**** vrvtno je do toga... Kazu vecina kad obrezes dobijas po debljini i velicini .-. Mada strah me je obrezati :3
Nikola Gvozdenac napisao:Nije Par druga kazu da im je deblji sada ili se to samo oku cini jel sada nemaju kozicu preko glavica Ali oni tvrde da im je deblji