da li se iko izlecio od pseudomonasa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
lunadeluna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 06, 2007 12:15 am

da li se iko izlecio od pseudomonasa

Post od lunadeluna »

Imam utisak da niko, a narocito lekari nerado govore o toj bakteriji. Ovih dana mi se cine strasno misteriozni. Otprilike kao da "znaju tajnu". Moguce da tripujem. Svasta sam pomisljala - narocito od njihovih lakonskih odgovora (razlozi obuhvaceni terminom "smanjen imunitet"itd..
Mozda zato sto se cesto dobija u bolnici, pa im je bolje da cute jedni o drugima?? U totalnom sam rebusu.
Korisnikov avatar
tunks
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 3:09 pm

Post od tunks »

Ja sam imala pseudomonas bakteriju u uhu,kako sam je dobila pojma nemam,uglavnom kada su lekari videli bakteriogram samo sto nisu pali u nesvest,kao da je u pitanju,ne znam da ne lupam - pila sam visiren 10 dana i alojin sirup(onaj uzasni gusti buckuris)...visiren po preporuci lekara(mada sam od tog lekara upozorena da taj lek i ne mora imati neko dejstvo u tom slucaju),a aloju ....pa hm,jedna zena koja se bavi preprodajom alojinih preparata mi je rekla da mogu tu da pomognu....uglavnom oduzih,posle 15 dana navedene terapije,od pseudomonasa ni traga ni glasa,a ni od tada.
pozz
Korisnikov avatar
tunks
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 3:09 pm

Post od tunks »

Ja sam imala pseudomonas bakteriju u uhu,kako sam je dobila pojma nemam,uglavnom kada su lekari videli bakteriogram samo sto nisu pali u nesvest,kao da je u pitanju,ne znam da ne lupam - pila sam visiren 10 dana i alojin sirup(onaj uzasni gusti buckuris)...visiren po preporuci lekara(mada sam od tog lekara upozorena da taj lek i ne mora imati neko dejstvo u tom slucaju),a aloju ....pa hm,jedna zena koja se bavi preprodajom alojinih preparata mi je rekla da mogu tu da pomognu....uglavnom oduzih,posle 15 dana navedene terapije,od pseudomonasa ni traga ni glasa,a ni od tada.
pozz
Odgovori