Hronična hlamidija - infekcije i lečenje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
Sezam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 18, 2008 8:38 am

Hronična hlamidija - infekcije i lečenje

Post od Sezam »

Zdravo svima!

Da li može neko da mi pomogne u savetima oko lečenja od hlamidije?
KOd mene je pre više godina pronađena hlamidija, koja mi je uzrokovala i upalu prostate. Imao sam više različitih terapija, probao razne antibiotike i uvek se malo povuče pa se opet vrati. Ovo je dosta česta infekcija i na raznim forumima sam našao dosta o tome, ali bih molio da mi neko pomogne i da savet koju kombinaciju lekova da probam i da li je izlečenje moguće.
Bojim se da mi je prešla u hroničnu infekciju. Skoro da nema antibiotika koji nisam isprobao ali nisam uspeo da je izlečim. Probao sam: ciprocinal u više navrata, kombinacije: ciprocinal, sumamed, dovicin; ciprocinal, alfacet; samo ciprocinal - intravenski, ranije sam uzimao i neke druge lekove.
Očajan sam. Da li postoji nekakav lek ili kombinacija lekova koja može da ubije ovu opaku bakteriju i koja je to kombinacija?
Napominjem da i moja supruga ima hlamidiju i oboje se lečimo i dok traje lečenje nemamo odnose.
Nadam se da ćete mi pomoći.Veoma bih Vam bio zahvalan.
Pozdrav.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Dragi Sezame,postoji ogromna lepljiva tema o hlamidiji.
Pogledaj tamo sve sto te interesuje,dosta se pisalo,i tamo nastavi dalju diskusiju.
Ovu temu zatvaram da se ne bi duplirale.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Zaključana tema