HOCE MI NEKO JEBENO POMOCI VISE???

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
cicigan94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 4:20 pm

HOCE MI NEKO JEBENO POMOCI VISE???

Post od cicigan94 »

Po treci put pisem ovo.. ako neko zna ista o ovome, pomozite mi molim vas.
Imam 18 godina. Imam problem nakon mokrenja, još uvek imam nagon za mokrenjem i iscuri mi par kapi mokrace nekontrolisano, ja ne mogu to da sprecim. Taj nagon mi traje oko pola sata do sat vremena i posle nemam problema do sledećeg mokrenja. Ne osećam nikakve bolove ni peckanje. Uradjena urinokultura, nalaz uredan. Biohemijski pregled urina uredan, glukoza 5,3, sedimentacija 15, kompletna krvna slika uradjena, sve vrednosti su u granicama normale, bris uretre bakteriološki na prisustvo Mycoplasma hominis i Ureaplasma urealyticum uredni, bris uretre serološki na prisustvo DIF-Chlamydia trachomatis uredan. Molim vaše mišljenje i da li bih još nešto trebao da uradim? Pomagajte ako Boga znate, ja više ne znam šta ću, to mi traje vec 3 nedelje. Danas sam bio kod urologa ponovo, ni on ne zoa sta je u pitanju..
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: HOCE MI NEKO JEBENO POMOCI VISE???

Post od Dr011 »

uraditi ultrazvucni pregled, pregled prostate, nadam se da je urolog to uradio...nekad moze i potpuno normalno da naknadno iscuri nekoliko zaostalih kapi mokrace nakon mokrenja (jer kod muskaraca je dugacka mokracna cev), pokusaj da istreses koliko je moguce...
cicigan94
Novi član
Novi član

Post od cicigan94 »

nisam uradio ultrazvucni pregled.. urolog je rekao da nije potrebno i hoce da me posalje u novi sad na dalja ispitivanja.. znam brate kako je normalno kod muskaraca, secam se tih dana.. ovo vise nije normalno. stavljam tolet papir ili maramice dok ne prestane da curi.. uradicu ultrazvucni pregled, pa cemo videti. Boze pomozi.
Korisnikov avatar
Reptile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 04, 2013 1:37 am

Post od Reptile »

Ja mislim da je to u redu,jer kod 'vecih' penisa se to desava,nemas frke ;)
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Post od heldenbariton »

Reptile napisao:Ja mislim da je to u redu,jer kod 'vecih' penisa se to desava,nemas frke ;)

Istina.
filipfilipovic27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2013 8:38 am

Post od filipfilipovic27 »

probaj sa cajem od persuna
cicigan94
Novi član
Novi član

Post od cicigan94 »

Све сам пробао, урадио сам и ултразвук, све је уреду.. али мокраћа и даље цури, не знам више шта да радим. :/
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Jesi li ti koristio ikakve cajeve-lekove?
cicigan94
Novi član
Novi član

Post od cicigan94 »

јесам, пио сам цитерал и бускопан.. а од чајева увин и брусницу.. требам ових дана да идем у Нови Сад на уродинамичко испитивање.. све живо уреду, а проблем постоји -.-
Odgovori