Prica ide ovako:
Bio sam sa curom nekih 5-6 meseci, i raskinuli smo. Posle mesec dana zove me ona da mi kaze da imamo hlamidiju i da mi je kupila lekove. Ja sam i osecao tih dana simptome - peckanje prilikom uriniranja.
Kad sam je pitao odakle ti hlamidija, ona mi je rekla "pa imam to u sebi". Pffff... ok, ima od ranije.
E sad, ona je meni bila jedini partner, i ona mene uverava da me nikad nije varala, pa smo ostali u dobrim odnosima. Ona tvrdi da smo sve vreme imali hlamidiju... I DA su mi se simptomi pojavili tek posle pola godine.
Da li je moguce da se simptomi stvarno pojave tek posle pola godine ???
Hlamidija kao dokaz da me je devojka varala ???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Hlamidija kao dokaz da me je devojka varala ???
-Purger- napisao:Prica ide ovako:
Bio sam sa curom nekih 5-6 meseci, i raskinuli smo. Posle dve-tri nedelje zove me ona da mi kaze da imamo hlamidiju i da mi je kupila lekove. Ja sam i osecao tih dana simptome - peckanje prilikom uriniranja.
Kad sam je pitao odakle ti hlamidija, ona mi je rekla "pa imam to u sebi". Pffff... ok, ima od ranije.
E sad, ona je meni bila jedini partner, i ona mene uverava da me nikad nije varala, pa smo ostali u dobrim odnosima. Ona tvrdi da smo sve vreme imali hlamidiju... I DA su mi se simptomi pojavili tek posle pola godine.
Da li je moguce da se simptomi stvarno pojave tek posle pola godine ???
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 11:27 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
da,da...mozda
sasvim moguce....moze da lezi u organizmu neko vreme...pritaji se....pa se aktivira posle odredjenog vremena...znaci sasvim moguce...ali preispitaj ti to malo bolje za svaki slucaj! pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
Ne mora da znaci da te je devojka varala, hlamidija moze da bude pritajena godinama. Medjutim, ako ste u isto vreme oboje dobili simptome, onda te je mozda i prevarila. Mada, hlamidija ti je vrlo klimav dokaz za prevaru, mozda je to dobila davno pre tebe, a mozda se skoro zarazila. U svakom slucaju, ako ste je oboje imali i onda istovremeno oboje dobili simptome posle toliko vremena, hm, male su sanse za to. Uradite oboje test iz krvi - IgM i IgG antitela, ako je IgG negativan, onda je sveza infekcija u pitanju, znaci da te je sigurno varala.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
rekla je da se po pravilu lece oba partnera.
a ja sam osetio simptome, popio tablete i od tada ih vise nemam.
PITANJE GLASI:
Da li je moguce da imam hlamidiju 6 meseci i da se tek onda pojavbe simptomi (peckanje prilikom pisanja)? Na raznim sajtovima pise da se simptomi pojavljuju posle 1-3 nedelje.
a ja sam osetio simptome, popio tablete i od tada ih vise nemam.
PITANJE GLASI:
Da li je moguce da imam hlamidiju 6 meseci i da se tek onda pojavbe simptomi (peckanje prilikom pisanja)? Na raznim sajtovima pise da se simptomi pojavljuju posle 1-3 nedelje.