Hitno!!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Hitno!!!!
Dobro vece svima. Previse sam guglao, i mislim da sam se malo zaneo u svemu tome. Malo sam uplasen, pa me interesuje da li je neko ima ovakve probleme kao ja. Da krenem, pre otprilike godinu dana, otkrio sam da moj penis u toku erekcije ne moze u potpunosti da se prevuce. Usput. imam 19 godina. Mislio sam da ce to sve vremenom proci i da cu moci normalno da prevlacim. Cesto mi se desavalo da na mestu gde mi se glavic penisa spaja sa telom penisa, tacnije malo ispod, koza bude suva, tvrda i onako belkasta, naborana. Ponekad se desi da mi taj deo penisa bude vlazan i da ima malo neprijatniji miris. Cekao sam da prodje vreme, mislio sam da ce sve to proci, ali nista... Pre 10ak dana sam bio kod urologa i on mi je rekao da odradim bris glavica i prepucijuma. ali na nalazima se nista nije promenilo. Cak mi je rekao i da izvadim krv, da radim celu krvu sliku. Sve sam to odradio i sutra cu ici na pregled. Najvise me brinu dve stvari. Kada sam se vratio od urologa na svom penisu sam primetio ljubicastu kvrzicu, a rezultati krvi su mi pokazali da Limfociti i Monociti. Normalna granica za Limfocite je (1.19-3.35), a meni je 3.41, a Monociti (0.12-0.84), dok je meni 0.87. Mnogo sam citao i mnogo sam se uplasio iskreno, da li je sve ovo dokaz da ja imam rak penisa ili je moguce da je nesto drugo. Hvala na svakom odgovoru!
Re: Hitno!!!!
Takodje imam i malo crvenilo u predelu otvora na penisu.
Ili da nije HIV ne daj Boze zbog kvrzica i osipa..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
То што ти се дешава је последица лоше интимне хигијене. Надам се да те лекар није нечим заразио пошто воде рачуна о хигијени својих руку колико о лањском снегу, част изузецима.