Molim vas za pomoć,
prvo želim da pohvalim ovaj forum,NAJBOLJI STE,stvarno ima svačega da se nađe i ako sam nova svakog dana sam po forumu čitam,čitam tuđe probleme ali nikako da nađem da ima neko kao ja problem.Imam 21god i muža od 29 u braku smo tri godine i nemamo dece, pokušavamo naravno ali nam se nešto neće,kod doktora nismo išli jer nemam o baš nekih problema,ali sada smo rešili da ode da uradi spermogram ,imamo samo jedan mali pr. kada svrši u meni par dana ta tečnost izlazi i ima vrlo neprijatan jak miris,,može li mi neko reći dali je normalno da sperma ima takav miris...ili da požurimo kod doktora.
hitno potrebna pomoć,,,,!!!!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- zabrinuta75
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am
Sve je to normalno. Bitno je da takav jak i neprijatan miris nema odmah nakon ejakulacije.
Obzirom da ste u braku tri godine, savetujem da suprug ipak uradi spermogram i spermokulturu. Apstinencija pre toga obavezno od 3 do 5 dana, kako bi rezultat bio optimalan.
Ukoliko spermogram bude OK., trebalo bi da posetis svog ginekologa i da odradis osnovne preglede (za pocetak): papa test, vaginalni bris, pregled, ultrazvuk, hormonski status, test na hlamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu.
Mladi ste i ima vremena, ali ako problem postoji, dobro je uociti ga na vreme.
Ko zna, mozda je u pitanju neka lako otklonjiva sitnica. Zasto onda cekati?
Pozdrav!!!
Obzirom da ste u braku tri godine, savetujem da suprug ipak uradi spermogram i spermokulturu. Apstinencija pre toga obavezno od 3 do 5 dana, kako bi rezultat bio optimalan.
Ukoliko spermogram bude OK., trebalo bi da posetis svog ginekologa i da odradis osnovne preglede (za pocetak): papa test, vaginalni bris, pregled, ultrazvuk, hormonski status, test na hlamidiju, ureaplazmu, mikoplazmu.
Mladi ste i ima vremena, ali ako problem postoji, dobro je uociti ga na vreme.
Ko zna, mozda je u pitanju neka lako otklonjiva sitnica. Zasto onda cekati?
Pozdrav!!!
Izvini,ali imam još jedno pitanje ma da bi trebala da ga prebacim na ginekologiju.Interesuje me kako se odrazuje hlamidija dali postoje neki bolovi,infekcije ili nešto tako.Ja baš nemam nikakve probleme, imala sam neku upalu jajnika ali sam je izlečila ima već dve godine ,a sada baš ništa ne osećam,uredne su mi menstruacije nemam nikakvog sekreta,svraba ama baš ništa.
Hvala puno
Hvala puno