hitno pomoc mokrenje poslje operacije fimoze

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ksasa_81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 03, 2009 8:52 pm

hitno pomoc mokrenje poslje operacije fimoze

Post od ksasa_81 »

moze li mi neko pomoci jutros sam imao operaciju fimoze do sada jos nisam mokrio penis mi stoji skroz uspravno ako krenem da mokrim sva ce se gaza umokriti moze li neki savjet
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: hitno pomoc mokrenje poslje operacije fimoze

Post od Dr011 »

mokri, nemoj da trpis...pretpostavljam da imas neki otvor gaze na vrhu penisa...probaj nekako da penis usmeris na dole i vodis racuna da ne pokvasis gazu i da se ne povredis...
ksasa_81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 03, 2009 8:52 pm

Post od ksasa_81 »

ima otvor na vrhu samo sto penis stoji uspravno vjerovatno od trake kako je zaljepljen pa sada ne znam da skinem tu traku pa da vratim.vec trpim
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

odlepi penis ako su ti ga zalepili na gore, to je samo iz prakticnih razloga, moras da mokris, nikako nemoj da trpis, pa ga vrati na gore, ili kako ti je vec zgodno...najbolje je da nosis gace uz telo da bi mogao da ga fiksiras u odredjenom polozaju...trebalo je lekar da ti objasni sve...bitno je da ga ne povredis, pazljivo samo, mokri obavezno...
Odgovori