Hitna pomoc!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
snijegjakopada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 20, 2012 5:33 pm

Hitna pomoc!!!

Post od snijegjakopada »

Pozdrav raja...naime tinejdzer sam i prije godinu dana sam primjetio kako mi na vrhu glavica se pojavilo nesto bijelo, tvrdo i bezbolno...trazio sma po netu i pisalo je samo da je to zacepljenje zlijezda lojnica...medutim kroz ovu godinu to se krenulo povecavat...i ukucam na google "rak penisa" onako slucajno i imam sta vidit...pise da on krece kao pojava neke bradavice ili kondiloma koja se postupno siri...sada me je strah, zelio bih otici kod doktora da mi da uputnicu za urologa, ali ne bi da uznemiravam roditelje...ali takoder sam procitao da i zacepljenje zlijezda lojnica, tj. aterom moze da raste...sta vi mislite o tome?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Hitna pomoc!!!

Post od Dr011 »

dok se ne vidi kako to izgleda ne moze se znati o cemu se radi...je li to na kozici ili na samom glavicu? nemoj nikad da se ustrucavas da odes na pregled, slobodno kazi roditeljima, jer samo odlaskom na pregled se problem moze resiti...
snijegjakopada
Novi član
Novi član

Post od snijegjakopada »

Prijatelju to se nalazi ispod prepucijuma...tj. ispod kozice na vrhu glavica...i bjelo je...tvrdo i bezbolno...i raste pomalo...
snijegjakopada
Novi član
Novi član

Post od snijegjakopada »

najvjerojatnije se radi o zacepljenju zlijezde lojnice i rastu ateroma...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

bez obzira sta je-moras otici lekaru-nemoj da se stidis uopsteeee
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

snijegjakopada napisao:Prijatelju to se nalazi ispod prepucijuma...tj. ispod kozice na vrhu glavica...i bjelo je...tvrdo i bezbolno...i raste pomalo...
na samom glavicu ili u okviru kozice? lojna zlezda moze da se zapusi na kozici, na samom glavicu bas i ne...u svakom slucaju treba otici na pregled, mora da se vidi tacno sta je, a i zasto da brines i razmisljas sta je kad vec moze da se to pogleda za par sekundi, i nemoj da se ustrucavas da kazes roditeljima, nemas razloga za stid...
Odgovori