Hirusko uvecanje penisa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 4:05 pm
Hirusko uvecanje penisa
Da li se hiruskim zahvatom koji se radi u privatnim klinikama kod nas (npr. st.medica i menssana) penisa produzuje samo u neerekcionom stanju ili je duzi i u erekciji?
-
- Novi član
Re: Hirusko uvecanje penisa
Nemoguce da niko ne zna ovu informaciju... :/
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ako se interesujes za to najbolje bi bilo da ih nazoves i da ih pitas za to...
-
- Novi član
Ovako, nije da se bas interesujem, u pitanju je vishe opklada. Cini mi se da sam u nekom casopisu (mislim da je bio Mens health) procitao da takvi zahvati uvecavaju organ samo u neerekcionom stanju, dok je u erekciji iste duzine, ali moj drug tvrdi da je moguce povecanje u erekciji cak i do 10cm.

- Slavko_slavko
- Stalni član
ne znam,stvarno ne znam...ali kome bi jos trebao penis velicine 25-26 cm-a,ako na prosecnu velicinu uracunamo jos tih 10...to je onda stvarno

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa nekom ko ima npr 5 cm i koji je ispod prosecne duzine.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
- Slavko_slavko
- Stalni član
ali takvi su retki,mislim,normalnom coveku ne treba to uvecnje... 

Pa naravno, zato normalan ni ne radi uvecanje 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 11:16 am
duzine nikad dosta
e citao sam na netu da 70% ljudi nije bilo zadovoljno tim operacijama...
e citao sam na netu da 70% ljudi nije bilo zadovoljno tim operacijama...
Hirursko uvecanje je prakticno JEDINI moguci nacin uvecanja penisa!
Posto se rekonstruktivna hirurgija ubrzano razvija u svim oblastima, logicno je da su se, shodno zahtevima,
pojavili i hirurski zahvati u cilju uvecanje penisa. Takve operacije se vrlo uspesno rade kod nas, u Beogradu,
pa cak dosta stranaca dolazi ovde da se operise, jer je Beograd odavno postao svetski poznat centar za genitalnu hirurgiju!
Sustina tehnike je u "tkivnom inzinjeringu", tj. u laboratorijski uvecanom tkivu dobijenog od samog pacijenta, koje se zatim "ugradjuje" u penis.
"Dobitak" u duzini penisa nakon operacije iznosi 1-2cm, ali je mnogo veci dobitak u obimu (koji je uostalom i vazniji),
a on iznosi oko 30% od preoperativnog obima, odnosno 3-4cm u proseku... malo li je
Znaci nisu tacne "lovacke" price o produzavanju penisa za 10tak cm isl., ali je svakako moguce realno hirursko uvecanje penisa!
Puno pozdrava!
Posto se rekonstruktivna hirurgija ubrzano razvija u svim oblastima, logicno je da su se, shodno zahtevima,
pojavili i hirurski zahvati u cilju uvecanje penisa. Takve operacije se vrlo uspesno rade kod nas, u Beogradu,
pa cak dosta stranaca dolazi ovde da se operise, jer je Beograd odavno postao svetski poznat centar za genitalnu hirurgiju!
Sustina tehnike je u "tkivnom inzinjeringu", tj. u laboratorijski uvecanom tkivu dobijenog od samog pacijenta, koje se zatim "ugradjuje" u penis.
"Dobitak" u duzini penisa nakon operacije iznosi 1-2cm, ali je mnogo veci dobitak u obimu (koji je uostalom i vazniji),
a on iznosi oko 30% od preoperativnog obima, odnosno 3-4cm u proseku... malo li je

Znaci nisu tacne "lovacke" price o produzavanju penisa za 10tak cm isl., ali je svakako moguce realno hirursko uvecanje penisa!
Puno pozdrava!
- Slavko_slavko
- Stalni član
mislim da niko ne zeli da mu devojka umre,nego da dozivi orgazam...inace,sve imasvoje zasto,pa tako i duzina polnog organa...
@Dr Uro
A jel taj dobitak i u erekciji ili samo u optutenom stanju?
P.S. Nemam ja potrebe za time nego me samo zanima
A jel taj dobitak i u erekciji ili samo u optutenom stanju?
P.S. Nemam ja potrebe za time nego me samo zanima