Hirusko povecanje penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Niceguy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2012 3:46 pm

Hirusko povecanje penisa

Post od Niceguy »

Pozdrav svima :) Zao mi je sto se nisam pridruzio ovom forumu zbog bilo cega drugog, nego sam morao da pristupim zbog "problema" koji imam :(

Zapravo... Mnogi ce reci da sam budala, kreten, itd. Ali vas molim da ovo shvatite jako ozbiljno.

Imam 28 godina, u vezi sam sa devojkom malo duze od pola godine. Nas jedini problem je sex :( Osecam prilikom samog sexa da je devojci potrebno jos, odnosno, da je ne ispunjavam dovoljno. Uprkos tome znam i osecam da me devojka voli i da je volim, to je jedino sto odrzava nasu ljubav. Ali je pitanje koliko ce to biti. To je devojka sa bogatim sexualnim iskustvom. I zbog toga me strah da ta moja prosecnost (zbog koje ja nisam ni malo kriv) vremenom ugusiti nasu vezu....
Odlucio sam se za hirusko povecanje penisa... Razmisljao, razmisljao i razmisljao i doneo definitivnu odluku o tome... Nema nazad... S obzirom da mi je duzina 17, obim oko 12-13cm mnogi ce reci da sam budala zbog ove odluke. Ali isto tako molim sve koji tako budu mislili da razumeju, da ovo zelim zbog sto boljeg sexa. Manimo se ljudi prica "bitna je tehnika". Posedujem bogatu tehniku, ali, ona je totalno nebitna ukoliko nemate alatku koja ce s tom tehnikom sex dovesti do savrsenstva. Ne zelim da obeshrabrim neke koji su manji od mene. To je jednostavno moje individualno misljenje (sto ne mora da znaci da ne gresim), i ja tako osecam. Imao sam devojaka kojima sam bio i velik. Ali sama rec "imao" dovoljno vam govori.
Postoji li neko na ovom forumu da je imao tu vrstu operacije ili da zna nekog ko je imao. Bio bih mu zahvalan ukoliko bismo mogli da razmenimo misljenja.
Molim samo ozbiljne da daju komentar.
Izvinite zbog opsirne price... Ali zato smo ovde.... Da bi pisali i citali :) Pozdrav i hvala svima unapred na komentarima :D
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Hirusko povecanje penisa

Post od MarkoKg9 »

Neću napisati ništa što će ti pomoći, ali morao sam napisati nešto izvan tvog pitanja.

Jesi li se možda konsultovao sa devojkom i rekao joj da planiraš da uradiš operaciju, i šta ti je ona na to rekla?

Želim ti svu sreću naravno, ali oprosti mi što moram napisati (i pored tvoje molbe da takve odgovore ne pišemo) da sam siguran da tvoja dužina/širina nisu baš prosečne, iznad toga su, i nadam se da si dobro razmislio o ovome, o mogućim posledicama, o tome da posle zahvata (koji traje od 90 min do 3 sata) dobijaš maximalno 2-3 cm, o tome da nakon operacije moraš do 6 meseci koristiti vakum aparat, o tome da jedan od pet pacijenata kao posledicu ima nestabilnu erekciju... Ništa loše ne želim da kažem, samo se nadam da si razmislio dobro o svemu tome, i da si spreman za sve to zarad 2cm u opuštenom stanju (nisam siguran da li se povećava i u toku erekcije, pošto čitam na netu da se ne povećava ali mi je to sumnjivo, koja je onda poenta)...

Linkovi za više info o ovome:
http://www.stmedica.com/20/2501.asp
http://* REKLAMA */Povecanje-pen ... ontent.htm

Srdačan pozdrav.
Niceguy
Novi član
Novi član

Post od Niceguy »

Nisam razgovarao sa njom po pitanju toga. Ali isto tako znam da joj nisam u potpunosti dovoljan.
Ja koliku imam srecu toliku imam i nesrecu. S obzirom da je ovo jedna od devojaka koja orgazam moze da dozivi jedino prilikom duboke penetracije... Plasim se da sa mnom nece moci da ga dozivi.... To je jedini razlog sto me navodi da razmisljam o ovom o cemu komentarisemo. Postoje devojke/zene koje jako tesko dozive orgazam, postoje devojke/zene koje ga dozive prilikom dodira. Ali moja devojka je jako specificna, a ja sex bez orgazma smatram neuspesnim i nesto mora da se menja po tom pitanju... :)

Zato molim da se neko prikljuci temi, neko ko je imao ili zna za ovo iskustvo (hirusko povecanje) da pise malo ovde... Nije sramota :) Kad nije mene sramota da pisem kako zelim, ne treba da bude ni one koji su zelju ispunili :)

Samo me zanima kakav je uticaj zahvata na sexualni zivot. Odnosno da li se dolazi do produzenja i prilikom erekcije, jer u suprotnom zaista ne zelim da razmisljam o tome ukoliko se samo u opustenom stanju dobija na velicini. Ako se dobija samo u opustenom stanju cemu te intervencije (kako si vec lepo rekao Marko :)

Hvala svima unapred :) Cao :*
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Nema od toga ništa.
Prvo, što ti niko neće raditi, a drugo što nemaš para za to, a treće i najbitnije, nema efekta, jer da ima, svaki parajlija bi se šetao sa budžom od 25cm, a ne u džipu sa zatamljenim staklima.
Niceguy
Novi član
Novi član

Post od Niceguy »

Poenta je u tome da ne mogu svi da imaju 25. Veca je muka onom ko ima prevelik nego onom ko ima mali...
Sebe svrstavam u prosecne muskarce, ne mogu da kazem da mi je mali a isto tako daleko sam od "velikog". Ja ne mastam o 25 cm, nego od 2-3 cm na mojih 17 bi bilo sjajno.
Sigurno je da ne zurim nigde sa tim, prvenstveno mi treba konsultacija sa doktorima. Psihijatrima i urolozima. Prvo idem kod psihijatra, naravno, pa tek onda kod vise urologa za savet i misljenje o ovome sto zelim...
Ovu temu sam otvorio da mi neko da svoje misljenje, iz licnog iskustva, ili iskustva nekoga za koga zna da je to uradio...
Inace zaista smatram da je preko 20cm mnogo za normalne devojke :) Mada ima onih kojima je i 25 malo :)
Meni moja devojka kaze da joj je vazno da nemam manji od 10, ali njena anatomija govori suprotno... :) Sta mislite, zasto sam ja ovde :)
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Post od MarkoKg9 »

Ja iskreno mislim da preteruješ, možda devojci uopšte ne treba veći, možda joj treba duže trajanje odnosa, možda duža predigra, pa pobogu devojke i sa prstom mogu nekad orgazam da dožive, stvar je u tehnici, opuštenosti i strasti.

Dobro je da nisi krenuo na ovo bez glave, ipak bi trebao prvo kod psihologa definitivno, moraš se zapitati za koga to radiš, zašto, da li je vredno bilo šta i bilo ko tolike žrtve ako ti smatraš da imaš normalno, zadovoljavajuću dužinu penisa. Nemoj pogrešno da me shvatiš ali da li je ta devojka vredna toga, da li je bilo koja, jer ona sa kojom vredi ostati (bar po meni) ne treba kao glavni adut da juri dužinu penisa već nešto drugo. Na kraju krajeva nije penis to što će vas držati zajedno jednog dana...

Ja da sam na tvom mestu prvo, pre svega, bi se konsultovao sa devojkom. Šta ako njoj zaista nije veličina problem? Znaš i sam kolika je dužina vagine, možda bi njoj veći penis smetao, plašio je, nemam pojma...
Niceguy
Novi član
Novi član

Post od Niceguy »

Vecina devojaka je dozivela orgazam sa mnom... Ne hvalim se zaista... Ali sa ovom devojkom je nesto sasvim drugacije... Devojke koje nisu mogle da dozive orgazam sa mnom u toku odnosa, manuelno su dozivljavale. Bog mi nije dao veliki penis, ali zato ostatak vise nego sto treba :) Na prstima bi mogli da mi zavide svi lopovi ovoga sveta :) Ali ovo... Jos mi se nije desilo... Mozda ja zaista preterujem sto zelim ovo... 100% sam siguran da devojka nije dozivela orgazam sa mnom :(
Svestan sam toga da bi mnogi bili srecni da imaju ovo sto ja imam... S druge strane, ja zelim ako je moguce, veci, a u toj odluci necu pogresiti sigurno, i ako budem hteo i ako ne. Sigurno necu zuriti sa tim... I ako definitivno odlucim da uradim, necu se kajati ukoliko pogresim. I da... Velicina joj je bitna :) Kao i svakoj devojci/zeni. One price tehnika... Ja ne verujem u njih... Sta ti vredi tehnika ako devojka pred orgazam muskarca pita... Je li unutra? :) Ovo sam rekao figurativno :) Nisam dobio takvo pitanje :)
Korisnikov avatar
mr.lazar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 16, 2009 8:35 pm
Kontakt:

Post od mr.lazar »

Znam dosta takvih djevojaka, njoj nije to problem nego se radi sasvim o drugoj stvari,naravno nikad necemo znati sta je tacno ali nije vezano za sex.
Ili zbog para,ili je jednostavno zbog neceg drugog nesrecna ,ili misli da niste jedno za drugo,ili da je varas i sl, njima se vrti 100 razlicitih misli i nebuloza po glavi..tako da je u njoj problem (psiholoski vjerovatno)..
to je neko moje "strucno" misljenje,ali eto vrijeme ce pokazati.
Narucite tablete za potenciju > www.ciplapharmacy.com <
Niceguy
Novi član
Novi član

Post od Niceguy »

Kao sto si rekao, Lazare, vreme ce pokazati :)
Razmenio sam dosta misljenja sa raznim ljudima po pitanju ovoga, i polako pocinjem da shvatam da je u meni problem.... Nije da vise ne zelim ovo... Nego... Prosto pitanje... Sta ako ja to uradim, sve bude kako treba, i dodje do zeljenih rezultata bez posledica... Raskinemo zbog neceg sto nema veze sa sexom...
Ne znam zaista...
Stvarno cu da pustim vreme jos da radi svoje...

Priznajem... Kada bih citao necije komentare kao sto sam pisao ja, rekao bih da je nevidjeni debil... Ali sta cu... To za sad zelim a videcu da li cu da uradim...
Odgovori