Zapravo... Mnogi ce reci da sam budala, kreten, itd. Ali vas molim da ovo shvatite jako ozbiljno.
Imam 28 godina, u vezi sam sa devojkom malo duze od pola godine. Nas jedini problem je sex

Odlucio sam se za hirusko povecanje penisa... Razmisljao, razmisljao i razmisljao i doneo definitivnu odluku o tome... Nema nazad... S obzirom da mi je duzina 17, obim oko 12-13cm mnogi ce reci da sam budala zbog ove odluke. Ali isto tako molim sve koji tako budu mislili da razumeju, da ovo zelim zbog sto boljeg sexa. Manimo se ljudi prica "bitna je tehnika". Posedujem bogatu tehniku, ali, ona je totalno nebitna ukoliko nemate alatku koja ce s tom tehnikom sex dovesti do savrsenstva. Ne zelim da obeshrabrim neke koji su manji od mene. To je jednostavno moje individualno misljenje (sto ne mora da znaci da ne gresim), i ja tako osecam. Imao sam devojaka kojima sam bio i velik. Ali sama rec "imao" dovoljno vam govori.
Postoji li neko na ovom forumu da je imao tu vrstu operacije ili da zna nekog ko je imao. Bio bih mu zahvalan ukoliko bismo mogli da razmenimo misljenja.
Molim samo ozbiljne da daju komentar.
Izvinite zbog opsirne price... Ali zato smo ovde.... Da bi pisali i citali