Evo ovako, znaci imam 18 godina i imam hipospadiju ( Hypospadias ) , dva otvora na glavi penisa.
Samo iz ove druge ejakuliram i uriniram a ona se nalazi doslovno 2-3 mm ispod glavnog otvora, znaci to bi bio onaj prvi, najlaksi stupanj, nemam problema ni sa ejakulacijom ni sa uriniranjem, stvar je u tome da me to cisto estetski muci.
Nisam jos imao spolni odnos ali sve bi bilo ok, barem mislim da bi bilo, jedino sto me muci to sto normalno da ce cura da primjeti to sto bi moglo da bude malo neugodno po mene.
Iskljucivo me to muci radi seksa.
Znam da se taj prvi stupanj vrlo lako moze operacijom korigirati ali ne znam, bojim se, sto ako nesto pođe po zlu, morao bi s tim zivjeti cijeli zivot, ovako barem znam na cemu sam i opet kazem, nemam nikakvih problema osim sto bi mi mozda bilo malo neugodno tokom sexa jer ne bi znao kako bi partnerica reagirala.
Mada bi joj ubiti trebalo biti svejedno jer to ni na koji nacin ne utjece na njen uzitak.
Bilo kakav savjet dobrodosao.

Svakako ako se i odlucim na operaciju necu na nju ici jos koju godinu-dvije ali evo, razmotrit cu sve opcije.
Evo kako bi to otprilike izgledalo, sliku sam nasao na googlu