Herpes na usnama...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
ciciKO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 17, 2010 8:13 pm

Herpes na usnama...

Post od ciciKO »

:evil: aaaa... no comment .... kad god imam sexualni odnos sa voljenom osobom izadje mi po jedan herpes na usnama.... i od toga ludim... (a kad imam sexualni odnos onako iz zadovoljstva i iz fiskulture) e bas taada mi nikad nije izasao herpes??

1. jel to do voljene osobe tj. njene higijene ili sperme?

2. sem flastera i aciklo. masti,postoji li jos koja fina i efikasna mast koja ce mi brzo pomoc? jer ovaj me herpes uzasno nervira i to nije normalan herpes on vec bukne nakon upotrebe masti aciko. tako da mi usna izgleda kao treci svijetski rat..... HELP! :o
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Herpes na usnama...

Post od tamaraft »

Pre svega morate da znate sta je to herpes simplex i kako se prenosi i kako se tretira!

Poradite na svom imunitetu, vodite rachuna sta dodirujete usnama i kada herpes vec izadje pojachajte unos vitamina, koristite aciklovir ili mast na bazi propolisa, i ako imate uslova tih dana otidjite negde na terapiju bioptron lampom.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori