Help !!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
neko treci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 11, 2012 9:21 pm

Help !!!

Post od neko treci »

Pa ovako...U desnom testisu osecam bol kada sedim i kada lezim a takodje sam primetio da mi je desni testis duzi od levog(pre toga su bili iste velicine) i da mi sperma dodje kao vodena malo.Ovi bolovi nisu toliko jaki a pojavili su mi se pre 4-5 dana.Bio sam danas kod doktora i reko mi je da je to samo od naprezanja(dizem tegove pa sam se preforsirao tj zeznuo sam se :D ) i dao mi je da pijem neki lek.E sad mene zanima hoce li se ovaj desni testis vratiti u normalu kad mi to prodje i da li je opasno to sto mi je sperma dodje malo kao vodea?I ovaj..jel opasno ovo ?? :(
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Help !!!

Post od Dr011 »

da li je testis bas veci ili samo visi nize od drugog? da li te je urolog pogledao? koju dijagnozu je napisao? mozda je neka upala epididimisa npr, pretpostavljam da ti je dao neki antibiotik...promena izgleda sperme moze ili kod upale ili ako cesce ejakuliras pa zato bude redja...to ce se srediti...
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

ZASTO Help??????
Jel ocekujes pomoc samo od onih koji znaju engleski---moj savet je ako ubuduce pises nesto na forumu da pises u naslovu nesto vezano za tvoj problem--to vazi i za druge-- i veca je verovatnoca da ce neko ko ima pojma o tome procitati i pomoci...
Vidis i sam kako to drugi rade--iz prakticnih i razumljivih razloga--
A JA TI PREPORUCUJEM DA SMANJIS KILAZU TEGOVA--moguce je da je i neki bruh
neko treci
Novi član
Novi član

Post od neko treci »

Dr011-Pa cini mi se da je malo veci..Nije nesto mnogo ali je veci.Pregledao me doktor(msm da je on nacelnik za urologiju)i na onom ultrazvuku(tako se zove onaj comp valjda)i reko mi je da nije nista opasno.Idem sad na kontrolu opet u sredu.Hvala na odg! :)

Vasa-Ok od sada cu pisati na srpskom !!! :)
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

ako je vec pogledao urolog, i to neko za koga se racuna da ima veliko iskustvo, onda ne treba da brines, sigurno nije nista opasno, pa se javi jos na tu kontrolu, nadam se da ce sve biti dobro... :)
neko treci
Novi član
Novi član

Post od neko treci »

A koliko dugo bi od prilike trebao da pauziram sa tegovima ? Msm da ne zeznem opet nesto :D
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

pa ti pokusaj i vidi kako ce da ide, naravno nemoj bas da preterujes sa tezinom, nadji onu optimalnu, i vezbe redi pravilno... :wink:
neko treci
Novi član
Novi član

Post od neko treci »

Pa zato sam i pitao jer pre nedelju dana sve je bilo dobro msm sve je bilo normalno desni testis mi nije bio veci i poceo sam da treniram pomalo(bez tegova malo sklekovi i tako neke vezbe)ali opet mi se desni uvecao.Bio sam u sredu na kontrolu i rekao sam mu to da mi je desni veci i covek samo nesto promrmljao i stigla mu je poruka i to je to...Ja ga pitam jel treba neke analize ili opet neka kontrola on kaze ne sve je ok.I sad ne znam bas sta da radim..?Sad je opet sve ok desni je normalan sve kao pre ali opet reko da ne zeznem nesto..
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

Prosto da se razocaras u DOKTORE-bas sam besan kad sam procitao a mogu misliti i tebi kako je,,,ma probaj ako mozes kod nekog drugog,,taj je za za-ne bih da se izrazim...nadam se da ce procitati i neki koji je takav al vrlo teskoooo,,takve ne zanima ni covek-bolesnik u ordinaciji a kamoli ovaj sajt--na cast im....
Pokusaj sta mozes sam-
Ja to radim ovako-imao problem sa testisom-po malo me kao pritiska i imam neke tegobe i pitao doktorku opste prakse i ona mi preporucila da snimam ultrazvucno-i doktorku u Novom Sadu koja radi to privatno i ja otisao i ustanovljena mi hidrocela---mozda je to i kod tebe problem...Trebalo bi da operisem jer se lekovima ne leci al posto nemam bolova i ne smeta mi puno ja nisam do sad operisao (vec 3 godine) a dokle cu ne znam...u medjuvremenu me jednom bas pocelo kao boleti malo i ja otisao i snimio ponovo i kaze da nema nikakvih promena i to tako i dan danas..Kod mene se ne primeti uvecanje a ako si blizu NS mogu ti na pp preporuciti doktorku a naravno mozes i sam-redovnim putem preko urologa-
SAMO NE DIZI TESKO--ocigledno je da smeta
srecno
neko treci
Novi član
Novi član

Post od neko treci »

Ma ne znam ni ja vise sta da radim..Probacu opet pa ako mi opet isto idem kod nekog drugog doktora.Stvarno nema smisla pojedini doktori se ponasaju kao da su neki BOGOVI!Hvala brate ali ja sam iz Le.Ne dizem ja nesto preterano tesko nego dugo sam pauzirao pa sam odijednom poceo da dizem a i nisam se zagrevao dovoljno(mladost ludost :) ) !!!
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

Ma sve je to ok--i bice ok-samo ti malo povedi racuna--a ako te i pored svega boli i natice--ja bih savetovao drugog urologa--srecno
Odgovori