GONOREJA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
deadwood
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 09, 2009 6:49 pm

GONOREJA

Post od deadwood »

Kako je moguce da su moji rezultati pozitivni, a rezultati sad vec bivse devojke negativni?
Ne postoji treca osoba, bar ja tako mislim.
Mozda sam naivan.
Pretpostavljam da ona laze ili joj nisu dobro odradili test.
Pomoc...
deadwood
Novi član
Novi član

Post od deadwood »

Nisam imao vremena da ispricam celu pricu a prica je interesantna kako za doktore tako i za psihologe!
Naime pre jedno dva meseca poceli su da mi se pojavljuju simptomi tipicni za gonoreju.Proverio sam na netu sve opcije, ali da ne bih bio sam svoj doktor otisao sam kod pravog.Kada sam dosao doktor me je pregledao i poslao u lab da mi uzmu bris.Posle dva dana dosao sam po rezultate i na moje veliko iznenadjenje bili su negativni.Zamislite u kojoj sam situaciji bio, izlazim iz klinike, rezultati kazu da sam zdrav a ja znam da sam bolestan.
Naravno posto sam po prirodi takav da sumnjam u sve odmah sam otisao kod drugog doktora i nakon odradjenih testova ispalo je da sam ipak pozitivan na gonoreju.
Nisam bio iznenadjen posto sam od samog starta sumnjao na to.
Sad, da bih ispao fer prema devojci sa kojom sam bio par meseci u vezi, odmah sam je nazvao i rekao o kakvom se problemu radi.
Njena prva reakcija je bila, sta hoces da kazes da sam ja kurva i da imam triper?!
Ja sam pokusao da spustim loptu i lepo sa njom da pricam, posto znam da zene mogu da imaju tu bolest a da ne znaju.
Medjutim nije vredelo, ona je jednostavno rekla zaboravi da postojim.
Ok i ja sam zaboravio, ali posle dve nedelje ona mi salje poruku kako je besna zato sto je bila kod doktora i dobila negativne rezultate.
Naime pukla je nekih 130 eur i trazila je da joj te pare vratim.
Ja sam trazio da mi pokaze rezultate, ali ona nije htela.
Prica je otisla toliko daleko da mi je pretila bivsim momkom.
Posto sam ja nju stvarno zavoleo i da ne bude zle krvi medju nama dao sam joj 50 eur posto u tom trenutku nisam imao vise a da jesam dao bih joj i 500.
Ona mi je taj dan pokazala rezultate i jesu bili negativni, ali ne znam na sta posto nigde nije pisalo neseria gonorea, nego kao neke bakterije.
Ostatak para joj nisam dao posto i dalje ne znam ko je prevaren u celoj ovoj prici, koja lici na spansku seriju.
Jednostvno ne mogu da shvatim, bili smo zajedno, moji rezultati su pozitivni a njeni negativni.
Gde je tu logika?
Da sam tih meseci bio sa nekom drugom bilo bi mi jasno o cemu se radi, ali ovako blage veze nemam sta se desilo.
Jedino sto sam primetio kod nje su cesti bolovi u stomaku, a posle sam procitao da je to jedan od simptoma kod zena!
Jel moze neko da mi kaze da li je ova prica realna, jer ako ona stvarno nema nista onda ja veze nemam kako sam zakacio gonoreju.
Hvala unapred!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Kakve bakterije se pominju na njenom nalazu?

Gonoreja je zarazna polno prenosiva bolest koja se prenosi direktnim kontaktom, prenosom bakterija sa sluznice zarazene osobe na sluznicu nezarazene. Bakterije mogu 'napasti' cilindricni epitel, cervikalni kanal ili rektum, zato i simptomi kod svakoga nisu isti, moze chak oboleti i urogenitalni trakt, sluzokoza usta...

Uplitati se, sa nashe strane, u to ko je kome preneo i kada i kako je sada potpuno nebitno, bitno je da se vi izlechite a vashe odnose sa devojkama i prijateljima zadrzite za sebe, skoro je pa nebitno kada i kako i od koga ste dobili ovu zaraznu bolest. Bitno je samo da se zna kada je doshlo do pojave prvih simptoma kako bi se znalo od prilike kada je infekcija pochela, iako je to visoko individualno kao shto ste rekli, neko oseti neko ne oseti simptome.

Prestanite da se bavite tim prichama i shpekulacijama i uchinite ono shto je najbitnije-lechite upalu koji imate kako ne bi kasnije bilo posledica.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
deadwood
Novi član
Novi član

Post od deadwood »

Sad stvarno ne znam o kakvim bakterijama se radi, ali se secam da nigde nije pisalo gonorea na rezultatima kao kod mene.
Ja sam se izlecio, a zakljucak koji sam doneo na osnovu vaseg odgovora je da ona sigurno ima tu bolest.
Naravno da nije bitno ko je kome preneo i kad, vazno je izleciti se, ali kako ja to da objasnim njoj koja jednostavno nije htela ni da razgovara
deadwood
Novi član
Novi član

Post od deadwood »

Znam kako se prenosi gonoreja, ali jednostavno hteo sam da proverim da slucajno ne postoji neki drugi nacin.
Sudeci po vasem odgovoru ne postoji.
Hvala vam puno!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

tazila ti pare za test :lol:

pobogu,ovo i jeste za psihologa :lol:
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
deadwood
Novi član
Novi član

Post od deadwood »

Na kraju krajeva dao sam joj 50eur, ali nisam siguran kakve je ona testove radila.
Mene je sve zajedno sa pregledom i lab izaslo negde oko 3500din.
Ne znam, mozda devojkama naplacuju vise.
Nisam pametan!
Kako kaze Fox Molder The Truth is Out There!
deadwood
Novi član
Novi član

Post od deadwood »

Procitao sam da je moguc prenos preko peskira, wc solje itd.
Interesuje me koliko to ima veze sa stvarnoscu.
Meni licno deluje kao naucna fantastika, ali sve je moguce pogotovo kad sam ja u pitanju.
Vragolasta Amfibijo, da li mozes da mi kazes koja je verovatnoca da se tako zakaci gonoreja?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Ma verovatnoca nema neke veze sa svim tim jer neka je verovatnoca i 1 promil,ako ti spadas u taj 1 promil,za tebe je verovatnoca 100%.
Ako si jos uvek u kontaktu sa tom "cudnom" devojkom,kazi joj da uradi pregled na jos nekom mestu,tj da ponovi nalaz.
A ako ne,ma bas te briga,vazno je da se ti izlecis i sledeci put koristi kondom.
Ovo je ti je za nauku.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
deadwood
Novi član
Novi član

Post od deadwood »

Hvala ti Vragolasta Amfibijo.
POZDRAV...
Odgovori