Gonoreja

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
NikolaS22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 19, 2016 9:39 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Gonoreja

Post od NikolaS22 »

Postovani
Potrebna mi je mala pomoc !

Imao sam seksualni odnos sa devojkom bez zastite.... Posle par dana su mi se javili simptomi Gonoreje.... Otisao sam na pregledu uradio testove i bio pozitivan na istu.... Lekar mi je prepisao lek koji sam kupio ....I bilo je sve super tipa godinu dana nista... Do pre dva dana kada se peckanje i lucenje ponovo javilo... Zamolio bih vas posto trenutno nisam u mogucnosti otic kod lekara po uput ,da ako mozda znate lek da mi odgovorite...

Lek je bio u tubici zelene boje imao je tri pilule unutar .... Dve sam po uputu lekara puo kad sam kupio i jednu sutra dan .... i to je to... nakon toga sam uradio analize i sve je bilo super ... do sledeceg seksa ... (ako neko zna ime leka bio bih mu zahvalan)

Generalno imam slab imuni sistem jer ne stizem zbog posla da uzimam obroke redovno ... pa me zanima i koje bi vitamine mogao uzimati....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Gonoreja

Post od aaaca »

Да није Довицин?

Где живиш?
Odgovori