Gljivična infekcija glansa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Gljivična infekcija glansa
Pozdrav već 4 godine imam problema sa gljivičnom infekcijom mazao sam razne vrste krema ali mi ništa nisu pomogle..idem kožnoj doktorici već godinu dana ali bez rezultata
..Molim vas ako znate nekako da se riješim ovoga problema bio bih vam zahvalan do neba..PS:trebam imati sexualne odnose ali ne mogu zbog boli.Evo slika: http://tinypic.com/r/29ick9/8

Re: Gljivična infekcija glansa
Šta je nalaz brisa?
Koje si kreme koristio?
Jel si radio još neke testove na virusne infekcije, jel si proverio šećer...? I uopšte šta si još ispitao
Koje si kreme koristio?
Jel si radio još neke testove na virusne infekcije, jel si proverio šećer...? I uopšte šta si još ispitao
u nalazu brisa se radi o Keratosis pilaris i trichomonad vag. a kreme svakave..obytin ..daktanol i još par.. i ništa nisu pomogle
molim pomoć

Pa nisi odg na poslednji pasus, da li su ti rađena još neka ispitivanja?
Radio sam i na šećer i na mokraću nalaze i sve je urednoDejanbg napisao:Pa nisi odg na poslednji pasus, da li su ti rađena još neka ispitivanja?

Bio sam sad kod kožnoga i urologa i rekli su obloge od acidi borci i da je to kao normalno,e sad zanima me smije li me oralno djevojka zadovoljiti? A da to neće preći na nju?