Fordyce's spot na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
clan55
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 19, 2009 3:32 pm

Fordyce's spot na penisu

Post od clan55 »

Da li za ovo uopste postoji lek?

Slika
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Za sta?
Ako mislis na ove bele tackice,nema,to je normalno.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
clan55
Novi član
Novi član

Post od clan55 »

Da li ce mi te bele tackice ostati do kraja zivota ili ce vremenom nestati?
cudak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2005 9:52 pm

Post od cudak »

a mene zanima kada je vec pomenuto od cega zavisi da li ce se pojaviti te bele tacke ili ne ?? posto neki nemaju a neki imaju...
clan55
Novi član
Novi član

Post od clan55 »

bio bih jako zahvalan ako biste odgovorili na prethodno postavljena pitanja... Mislim da mi treba jos malo informacija o tome, pa da se u potpunosti pomirim sa tim. Unapred hvala!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Da,ostace do kraja zivota...ne vidim nikakav problem u vezi tih tackica...zene na obracaju paznju na to,to je potpuno nebitno....da nisi spomenuo da obratim paznju na to,rekla bih da se na slici nalazi jedan najnormalniji penis.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
ancitrus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 1:20 am

Post od ancitrus »

pozdrav i ja imam isti problem pa me interesuje da li si ti uspio saznati kako se leci?
biochemist
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:31 pm

Post od biochemist »

:-) Koji ste genijalci! :-)

Doduse i ja sam reagovao kad sam prvi put primetio slicnu pojavu kod sebe. Radi se o jace naglasenim lojnim zlezdama (koje svi imamo u kozi). Boze moj, ove su malo "jace" pa iskacu :-)
Inace meni su Fordyce spots rasporedjene i na obodu glans-a. PO nekad su jace izrazene, po nekad slabije. Imao sam uzasnu frku sta ce devojke reci, ali kako rece Moderatorka - besprimetno! :-) Skoro ni jedna devojka nije obracala paznju na to, niti je primetila dok ja nisam pomenuo... :-)

dakle no worry - have fun! Ali samo pazljivo i uz ZASTITU!

Veliki pozdrav svima - sjajan forum!
danee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 30, 2009 7:27 pm

Post od danee »

Cao ljudi i ja imam problem sa fordyce`s spots,a nasao sam na netu da postoji nekakva krema koja je 100% efikasna ali nema je nigde u srbiji,pa da li neko zna gde mogu da nadjem bilo sta sto moze da mi pomogne,unapred zahvalan...
KarateDentist
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2011 12:58 am

Re: Fordyce's spot na penisu

Post od KarateDentist »

mislim da postoji rjesenje aparatom `hyfercator`.
ali neka se neko strucniji nadoveze...
Odgovori