Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
bio bih jako zahvalan ako biste odgovorili na prethodno postavljena pitanja... Mislim da mi treba jos malo informacija o tome, pa da se u potpunosti pomirim sa tim. Unapred hvala!
Da,ostace do kraja zivota...ne vidim nikakav problem u vezi tih tackica...zene na obracaju paznju na to,to je potpuno nebitno....da nisi spomenuo da obratim paznju na to,rekla bih da se na slici nalazi jedan najnormalniji penis.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Doduse i ja sam reagovao kad sam prvi put primetio slicnu pojavu kod sebe. Radi se o jace naglasenim lojnim zlezdama (koje svi imamo u kozi). Boze moj, ove su malo "jace" pa iskacu
Inace meni su Fordyce spots rasporedjene i na obodu glans-a. PO nekad su jace izrazene, po nekad slabije. Imao sam uzasnu frku sta ce devojke reci, ali kako rece Moderatorka - besprimetno! Skoro ni jedna devojka nije obracala paznju na to, niti je primetila dok ja nisam pomenuo...
dakle no worry - have fun! Ali samo pazljivo i uz ZASTITU!
Cao ljudi i ja imam problem sa fordyce`s spots,a nasao sam na netu da postoji nekakva krema koja je 100% efikasna ali nema je nigde u srbiji,pa da li neko zna gde mogu da nadjem bilo sta sto moze da mi pomogne,unapred zahvalan...