fimoza i velicina penisa ,pisite sto vise

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
pou
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:48 pm

fimoza i velicina penisa ,pisite sto vise

Post od pou »

E ovako ja imam 14 godina ,i imam blagu fimozu ,nije potpuna ali blaga fimoza ,trebao bih uskoro da idem na obrezivanje ,znimama me kakav je oporavak ,za koliko bih mogao da imam sexualne odnose nakon operacije i koliko sve to traje ,molim vas nek mi kaže neko ko je vec upoznat sa tim !
A imam jos jedan problem ,moj penis je u dužini 13 cm i 4 u širini (u erekciji) ,pa me zanima dali imaju neke pilule koje stvarno pomažu ,jel imao neko sa njima iskustva ? Stvarno mi treba nesto daj pišite moram da povećam penis ,i da li ja smem da koristim te pilule zbog mojih godina ,ako neko ista zna p ovome nek sto pre odgovori molim vas
dan100
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2014 5:44 pm

Re: fimoza i velicina penisa ,pisite sto vise

Post od dan100 »

Oporavak posle obreyivanja nije isti,posto je kod tebe blaga fimoza oporavak ce rajati logicno krace,ali nemogu ti reci tacno :D
A probaj i vjezbe sa istezanjem u toploj vodi posto sam dosta ciao o ovome i ima dosta ljudi koji su probali ovu vjezbu i primjetili su promjene cak su i uspjeli prevuci preko citavog glavica uz malu bolali mozda daljim vjezbanjem moze se do kraja rijesiti taj problem!
A sto se tice povecavanje,ti tek imas 14 god(i ja imam 14 god. i penis mi je kao i tvoj)jos ce on rasti :D
Pa ako si cito malo vise na internetu vidjeo si da ima ljudi koji imaju 23,24 i vise godina a imaju penis 10 cm pa cak i manje!!!!
Tako da nemoj brinuti!!!
A ja nebi koristio nikakve pilule!!!!
pou
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:48 pm

Post od pou »

A otprilike kad bih uradio obrezivanje ,za kolko bih smeo imati sex koliko dana ,meseci ?
A to za veličinu ipak je lepše brate kad ti devojka vidi pitona nego smoki :D
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

eeeee--sta je sve lepse---sa necim se moramo pomiriti--ako nas priroda stvorila takve kakvi jesmo--najbolje se pomiriti--posebno u onom cemu ne mozes doprineti, a ja mislim isto da ce on jos da poraste ali ako i ne --nije to najgora stvar--samo neka on reaguje kad treba.
A sto se tice seksa--pa nisi ti jos bas za seks--budi strpljiv a brzo ce se to srediti ne brini-barem unapred o onom sto ne moras. opustenooooo
lisica22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 25, 2013 5:22 pm

Post od lisica22 »

Postovani,
imam jedan problem,mada msm da sam ga resio do pola,a on je vezan za kozicu penisa.Vec sam bio kod doktora,najgori deo problema je resen nego,kada prevucem kozicu preko "krunice" penisa donji deo koze mi je kao jedan krug blago crvene,rozikaste boje.Moje pitanje je da li je ta boja normalna za taj deo koze ili nije?Doktor mi je dao TRIDERM MAST za istu,pa da li da nastavim sa koriscenjem dok ta boja to "crvenilo" nestane?Unapred hvala
Odgovori