E ovako ja imam 14 godina ,i imam blagu fimozu ,nije potpuna ali blaga fimoza ,trebao bih uskoro da idem na obrezivanje ,znimama me kakav je oporavak ,za koliko bih mogao da imam sexualne odnose nakon operacije i koliko sve to traje ,molim vas nek mi kaže neko ko je vec upoznat sa tim !
A imam jos jedan problem ,moj penis je u dužini 13 cm i 4 u širini (u erekciji) ,pa me zanima dali imaju neke pilule koje stvarno pomažu ,jel imao neko sa njima iskustva ? Stvarno mi treba nesto daj pišite moram da povećam penis ,i da li ja smem da koristim te pilule zbog mojih godina ,ako neko ista zna p ovome nek sto pre odgovori molim vas
fimoza i velicina penisa ,pisite sto vise
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: fimoza i velicina penisa ,pisite sto vise
Oporavak traje
1. oko nedelju-dve da nestane neprijatan osećaj, da se glavić prilagodi da je go
2. sa masturbacijom možeš da počneš, LAGANO, kad skinu konce
3. sex otprilike posle 6 nedelja, proceni kako zarasta
Veličina
1. 13cm je u okviru proseka, oko 14cm je neka uobičajena veličina
imaš 14 godina tako da možda poraste još malo. Posle operacije fimoze penis vizuelno deluje duži, a može čak i da se poveća za manje od 1cm, ali to nije obavezno.
2. pilule ne pomažu i ne bacaj pare na to
3. pogledaj na internetu vežbe koje se zovu jelqing, može da pomogne i ne mora, a ne košta ništa, ali vodi računa da ispravno radiš, da kao i kod svake vežbe ne bi došlo do povreda!
4. imaš vakum puumpe i skalamerije za istezanje, ali mlad si ti za to, a i to je skupo, to eventualno za 3-4 godine, a i njihova efikasnost je diskutabilna
5. sve u svemu, ne postoji 100% provereno sredstvo za povećanje penisa, skoro sve je prevara za uzimanje para
1. oko nedelju-dve da nestane neprijatan osećaj, da se glavić prilagodi da je go
2. sa masturbacijom možeš da počneš, LAGANO, kad skinu konce
3. sex otprilike posle 6 nedelja, proceni kako zarasta
Veličina
1. 13cm je u okviru proseka, oko 14cm je neka uobičajena veličina
imaš 14 godina tako da možda poraste još malo. Posle operacije fimoze penis vizuelno deluje duži, a može čak i da se poveća za manje od 1cm, ali to nije obavezno.
2. pilule ne pomažu i ne bacaj pare na to
3. pogledaj na internetu vežbe koje se zovu jelqing, može da pomogne i ne mora, a ne košta ništa, ali vodi računa da ispravno radiš, da kao i kod svake vežbe ne bi došlo do povreda!
4. imaš vakum puumpe i skalamerije za istezanje, ali mlad si ti za to, a i to je skupo, to eventualno za 3-4 godine, a i njihova efikasnost je diskutabilna
5. sve u svemu, ne postoji 100% provereno sredstvo za povećanje penisa, skoro sve je prevara za uzimanje para
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!