Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
danas 1 .4 .2015 mi skinuli konce i malo je bolelo skidanjeSimgauzz napisao:Alkatel jel su ti rekli nesto za tusiranje?
druze i ja sam operisan 24 marta meni su danas 1.4 2015 skinuli konce I SKIDANJE JE BILO BOLNO ..(bar i meni)ali nije toliko bilo strasno da ne moze da se izdrzi ipak je to osetljivo mesto.a ostavili su mi zavijeno do subote ..i posle mogu da radim sto sam radio do sada i da se kupam sa nekim blagim sapunom zbog rane a za oziljke mi nije rekao nista ..a sto se tice seksa rekao je za mesec dana a za mastirbiranje ne znam ali ja licno necu brzo da pocnem posto je rana ipak sveza jos uvek.. meni jeste po malo a tebi al ti je osteljiv jos glavic ?? i al ti se lepi za bokserice ..?Vlajcek9 napisao:Imam 17 godina. Operisao sam fimozu 23.03. Radili su mi radikalnu cirkumciziju.Otpušten sam sutradan uz Bactrim koji sam ispio . Previjali su me do danas . Doktor koji me je operisao mi je rekao da dođem za dve i po nedelje da mi skine konce pošto je otišao na odmor.Danas kad sam došao na previjanje , drugi doktor je rekao da mi skinu sve konce ( posle 9 dana od operacije) što je bilo veoma bolno . Rekao mi je da se normalno tuširam i da je sve u redu . Veoma sa zbunjen ..Ja ću otići na kontrolu 20.aprila . Ne znam da li smem da se tuširam sa gelom za tuširanje da ne bih oštetio mesto na kojem su bili konci , šta da koristim za ožiljke , da li smem da idem bez zavoja i gaze mada mi penis odlično izgleda ( sem ožiljaka ) ?. I da li smem da masturbiram i da imam odnose ?
Ja se previjam sam , večeras ću da se kupam dečijim sapunom . Pa malo je osetljiv , ne pravi mi neki problem . Lepi mi se.. I od jutros me svrbi ispod glavića gde su bili konci , tebe ?[/quote]Vlajcek9 napisao:druze i ja sam operisan 24 marta meni su danas 1.4 2015 skinuli konce I SKIDANJE JE BILO BOLNO ..(bar i meni)ali nije toliko bilo strasno da ne moze da se izdrzi ipak je to osetljivo mesto.a ostavili su mi zavijeno do subote ..i posle mogu da radim sto sam radio do sada i da se kupam sa nekim blagim sapunom zbog rane a za oziljke mi nije rekao nista ..a sto se tice seksa rekao je za mesec dana a za mastirbiranje ne znam ali ja licno necu brzo da pocnem posto je rana ipak sveza jos uvek.. meni jeste po malo a tebi al ti je osteljiv jos glavic ?? i al ti se lepi za bokserice ..?