Fimoza,parafimoza ne znam ni ja vise.

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
U nedoumici
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 07, 2013 1:06 pm

Fimoza,parafimoza ne znam ni ja vise.

Post od U nedoumici »

E ovako,ja imam 16 godina pricat cu o svojoj nedoumici ne znam naucne izraze pa mi oprostite.U nedoumici sam da li imam fimozu ili ne pa ako mi molim vas mozete pomoci mnogo bih mi pomoglo.Kada mi je penis spusten ja kozicu mogu svuci skroz,a kada je u ereakciji mogu je o5 svuci preko glavica ali ne i kada je opusten.I kada je penis u ereakciji kada spustim moram vracati kozicu nazad.I da li je sad to fimoza,parafimoza ili neka drugo oboljenje ili je sve u redu samnom?
Molim vas pomozite mi!!
Unaprjed za zahvaljujem.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Re: Fimoza,parafimoza ne znam ni ja vise.

Post od Djoko »

Ako mozes normalno da zavrnes kozicu u opustenom i u erekciji pri tom da ti ne smeta nista, to je sve normalno..
U nedoumici
Novi član
Novi član

Post od U nedoumici »

Teze ide u ereakciji nego u opustenom stanju...I glavic penisa se susi kao da nije naviko na "spoljne uticaje",da se tako izrazim.
Djoko
Aktivan član
Aktivan član

Post od Djoko »

Vise tusiranja i eto. Ako te u erekciji boli i tesko jako prelazi onda tusiranja svaki dan i vezbanje dok jos imas vreme, da ne podletis pod noz kao sto sam se ja zajebao, ali jbg sad je ok :D
U nedoumici
Novi član
Novi član

Post od U nedoumici »

Ma ne boli nista samo sto je teze.Znaci samo pod tusom da vjezbam i to je to? :D
Hvala sto si mi pomogao. :)
Djoko
Aktivan član
Aktivan član

Post od Djoko »

Pa da samo se tusiraj prevlaci da koza bude sto vise elasticna i da kasnije nemas problema.. :wink:
Odgovori