Problematichan napisao:Procitaj moj prvi post tu ima par pitanja na koja mozda mozes da das odgovor posto si prosao sve to. Dalje... ako ti je polucirkumcizija uradjena koji stepen fimoze si ti imao kad su ti isekli 90% kozice mora da je neki tezak oblik u pitanju. Ok je znam ja da ne moze da izgleda kao da nije radjena operacija toga sam svestan ali u opustenom stanju se makar nadam da ce glavic biti zastiten kozicom makar pola ili malo vise. Sad sitna pitanjca tipa... koliko treba vremena da otpadnu konci, da li si mogao da hodas odmah posle operacije i za koliko vremena si izasao iz bolnice kada si operisan, da li je bolelo posle prestanka dejstva anestezije... seticu se imam jos milion ovakvih glupih pitanja valjda me razumes jer ipak idem na operaciju ne idem u soping pa sam zesce naplasen.
ovako...sad sam vidio,pa da ti napisem:
-Nije bio narocito tezak oblik,ali pazi,nemoj da te nista iznenadi
-Sto se tice otpadanja konaca,ne znam,posto su meni bili stavljeni konci koji se vremenom sami razradjuju,a kad sam isao na kontrolu,doktor mi ih je skinuo,jer je sve bilo OK,pa da ne bi bezeze produzavali zamirivanje
-Nisam operisan u bolnici,vec u privatnoj klinici,operacija laserom 50e
-Hodao sam 2. dan,ali zato nisam mogao 5. kad mi je osjetljivost glansa postala problem,ali i to prodje,a i mozes da hodas go

-Posle prestanka anestezije je boljelo onako,ali je odmah sjutradan proslo
-Znaci u sustini,kad ti posle operacije prodje osjetljivost glansa,uzivaj,i cekaj da sve i estetski dodje u red,najveci dio si prebrinuo...