Fimoza i moguc rak penisa zamolio bih vas za strucan savet.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Fimoza i moguc rak penisa zamolio bih vas za strucan savet.
Imao sam problem sa fimozom pa sam bio sprecen da vise vodim racuna o higijeni penisa, uvek kada bih malo navukao kozu preko glavica uzasno je bolelo i uvek sam to izbegavao sve dok nisam spavao sa jednom devojkom bez zastite i na kraju otisao da se pregledam za svaki slucaj (devojka je bila dosta starija, iskusnija pa otud i potreba da se proverim posle par meseci posto jelte polne bolesti ne izlaze odmah) doktorka mi je rekla da navucem kozicu sto sam i uradio uz veliki bol i ispostavilo se da sam imao neke gljivice zato sto nisam dovoljno vodio racuna ... sve u svemu taj problem fimoze sam 95 posto resio malo me boli kada je u erekciji ali samo prvih par minuta (takodje i da vas upoznam sa tim da mi je doktorka nekim sircetom cistila glavic ako ne gresim) ali sad imam jedan mnogo ozbiljniji problem posle 3,4 meseca mozda i vise posle pregleda pojavila mi se jedna crna "oblast" na telu penisa (napominjem ne na glavicu, vec kad "skinem" kozu sa glavica nekih 1,5 cm ispod) bila je precnika 0,5 cm sa 0.5 cm sve do skoro a sada vam mogu reci za kratko vreme bukvalno udvostrucila oblast, dakle 1cm sa 1 cm, radi se dakle o tamnijem reonu na kozi, ja bih se svakako uputio doktoru ali imam finansijskih problema (nemam ni za kiflu haha) a nemam knjizicu, pa me zanima da li neko moze da mi pomogne sa informacijom koliko kosta pregled u dzordza vasingtona ili na nekom drugom mestu? (posto stanujem u beogradu) takodje me zanima misljenje strucnjaka s obzirom da znam da je rak penisa jako jako redak da li je moguce da sam sa mojih 20 godina uspeo tako nesto sebi da "priustim" naravno tu su ispunjeni svi uslovi fimoza, prljavstina i ostali faktori... svakako bih bio zahvalan ako bi doktor mogao da mi uputi bilo kakav komentar sta bi ta crna oblast mogla drugo da bude, pigment ili tako nesto? iskreno slutim na najgore posto ispunjavam skoro sve potrebne "atribute" nesto tako da zakacim, ja se unapred zahvaljujem svima na odgovorima ako neko nesto zna neka bude moj gost i neka mi uputi odgovor, hvala. p.s takodje ako neko ima neku fotografiju kako rak penisa izgleda u pocetnim stadijumima to bi mi jako pomoglo, naravno ne u lecenju vec u prepoznavanju
pozz.

Re: Fimoza i moguc rak penisa zamolio bih vas za strucan savet.
Pozdrav.
Pokušaj da proguglaš za cenovnik pregleda specijalista u Beogradu, zaista ne znam kako se kreću cene.
Ja sam guglanjem našao par slika koje su daleko dramatičnije od tvog opisa, pa pretpostavljam da kod tebe može biti više nekih drugih stvari, ne samo ono na šta si prvo pomislio - kancer. Iskreno se nadam da sam u pravu i da ćeš sve to rešiti brzo i bez problema.
Elem, nisi rekao kako si rešio problem fimoze? Radio si cirkumzaciju ili nešto?
Da sam na tvom mestu ovome bih dao prioritet, i dao bih sve da skupim novac i što pre odem na pregled kod urologa, jer zdravlje uvek mora da ti bude najbitnije. Ne treba paničiti niti donositi prerane zaključke, tvoje je da se javiš lekaru, pa ćeš videti šta kaže i preporučuje.
Javi šta je bilo na kraju, pa na kraju krajeva javi i koja je cena pošto verujem da ima još ljudi koje to zanima.
Sve najbolje!
Pokušaj da proguglaš za cenovnik pregleda specijalista u Beogradu, zaista ne znam kako se kreću cene.
Ja sam guglanjem našao par slika koje su daleko dramatičnije od tvog opisa, pa pretpostavljam da kod tebe može biti više nekih drugih stvari, ne samo ono na šta si prvo pomislio - kancer. Iskreno se nadam da sam u pravu i da ćeš sve to rešiti brzo i bez problema.
Elem, nisi rekao kako si rešio problem fimoze? Radio si cirkumzaciju ili nešto?
Da sam na tvom mestu ovome bih dao prioritet, i dao bih sve da skupim novac i što pre odem na pregled kod urologa, jer zdravlje uvek mora da ti bude najbitnije. Ne treba paničiti niti donositi prerane zaključke, tvoje je da se javiš lekaru, pa ćeš videti šta kaže i preporučuje.
Javi šta je bilo na kraju, pa na kraju krajeva javi i koja je cena pošto verujem da ima još ljudi koje to zanima.

Sve najbolje!

Iskreno prijatelju i dalje me malo boli kad je u erekciji ali to je samo u pocetku i nije nista strasno moze da se ignorise lako, pazi ja sad svakog dana navucem kozicu i tako ceo dan i kad izadjem napolje pa onda vratim kad spavam i obrnuto spavam tako a preko dana vratim preko (izvinjavam se jos jednom na laickim izrazima) ima tu jos jedan benefit elem neko kad ima fimozu zna koliko je glavic osetljiv kad krene to da "leci" ovako jeste malo cudno u pocetku ali navikne se na trenje i smanji se osetljivost naravno ne mislim tokom seksa zato sto onda to niko ne bi ni radio haha vec ovako na dodir ne boli i nije neprirodan osecaj jos jedna redovno sam tako navlacio kozicu i tek onda dolazio do stanja erekcije i upocetku je stvarno bolelo ali iskreno ako mene pitas mislim da mora tako s'obzirom da se to u tom trenutku razvlaci. Sto se tice fotografija hvala sto si pogledao stvarno cenim to
ali fora je sto meni trebaju fotografije u pocetnim stadijumima te koje si ti nasao su verovatno posle 7,8 i vise godina ne bavljenja problemom, cene kad saznam postavicu ovde svakako poz druze.

pozdrav da te malo utješim, ja imam 37 godina i imao sam fimozu,obrezan sam, prije par godina sam se sunčao u solariju te sam izgorio te sam dobio prije 2 godine crne pjege oko glavića i jednu na glaviću, guglao sam malo i odmah zaključio da imam rak, obišao sam puno dermatologa te su mi svi rekli da je to normalno, tako da najvjerovatnije nemaš rak
pozdrav da te malo utješim, ja imam 37 godina i imao sam fimozu,obrezan sam, prije par godina sam se sunčao u solariju te sam izgorio te sam dobio prije 2 godine crne pjege oko glavića i jednu na glaviću, guglao sam malo i odmah zaključio da imam rak, obišao sam puno dermatologa te su mi svi rekli da je to normalno, tako da najvjerovatnije nemaš rak