Fimoza ili sto?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
blackcyxx21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 13, 2011 11:24 pm

Fimoza ili sto?

Post od blackcyxx21 »

Dakle problem je ovaj.

Imam 15 god neznam kome da se obratim. Naime ,kada idem navuc kozicu preko glavica ide normalno sve ok. Ali problem kada se digne onda jedva ide pola centimetra preko glavica. Dali netko zna u cemu je problem? Zasto je tako?
blackcyxx21
Novi član
Novi član

Re: Fimoza ili sto?

Post od blackcyxx21 »

i da ,kad je u max velicini ima 19.6 cm
dedica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 27, 2011 4:00 pm

Post od dedica »

Ako kozicu ne mozes normalno prevuci preko glansa (glavica) penisa tokom erekcije ( s tim da normalno funkcionise gore-dole) onda je rec o fimozi koja se resava intervencijom kod urologa. Vise o tome mozes pronaci na sajtu ili na google-u. Pozdrav
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

da, desava se da kod nekih momaka otvor kozice bude suzen, javi se na urologu da se to resi...sto se tice velicine vec si nadmasio prosek :wink:
blackcyxx21
Novi član
Novi član

Post od blackcyxx21 »

a ja mislio da je to malo? ali gledajte imam problem .. naci ja tocno na glavicu na kozici imam madez dosta veliki oko pola cm... malo me sram
green_eye
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 10:02 am

Post od green_eye »

slobodno se obrati lekaru, lako se resava problem te prirode. ja sam pre mesec dana imao operaciju i sad je ok.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

blackcyxx21 napisao:a ja mislio da je to malo? ali gledajte imam problem .. naci ja tocno na glavicu na kozici imam madez dosta veliki oko pola cm... malo me sram
malo nije sigurno! :wink: sto se tice mladeza on se moze tu javiti kao i na ostatku tela...treba pogledati kakav je i pravi li neki problem, pa u zavisnosti od toga videti treba li ga uklanjati ili ne...ali svakako mogu se normalno naci mladezi i na tom delu tela...
Odgovori