Dakle problem je ovaj.
Imam 15 god neznam kome da se obratim. Naime ,kada idem navuc kozicu preko glavica ide normalno sve ok. Ali problem kada se digne onda jedva ide pola centimetra preko glavica. Dali netko zna u cemu je problem? Zasto je tako?
Fimoza ili sto?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 13, 2011 11:24 pm
Re: Fimoza ili sto?
i da ,kad je u max velicini ima 19.6 cm
Ako kozicu ne mozes normalno prevuci preko glansa (glavica) penisa tokom erekcije ( s tim da normalno funkcionise gore-dole) onda je rec o fimozi koja se resava intervencijom kod urologa. Vise o tome mozes pronaci na sajtu ili na google-u. Pozdrav
da, desava se da kod nekih momaka otvor kozice bude suzen, javi se na urologu da se to resi...sto se tice velicine vec si nadmasio prosek 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 13, 2011 11:24 pm
a ja mislio da je to malo? ali gledajte imam problem .. naci ja tocno na glavicu na kozici imam madez dosta veliki oko pola cm... malo me sram
slobodno se obrati lekaru, lako se resava problem te prirode. ja sam pre mesec dana imao operaciju i sad je ok.
malo nije sigurno!blackcyxx21 napisao:a ja mislio da je to malo? ali gledajte imam problem .. naci ja tocno na glavicu na kozici imam madez dosta veliki oko pola cm... malo me sram