učestalost polnih odnosa i prostata ima li veze?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
willys
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 05, 2005 10:20 am

učestalost polnih odnosa i prostata ima li veze?

Post od willys »

:D Imam 49 godina i veoma sam seksualno aktivan,polni odnos upražnjavam najmanje jedanput dnevno,sa obaveznom ejakulacijom.Nisu retki slučajevi i više snošaja (od 2 do6-7)u toku 24 časa.Bio bih veoma zahvalan ako bi mi neko rekao dali ovakva aktivnost može imati neke negativne posledice i kakve a naročito za prostatu. :oops:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Nisam lekar i mozete otac da mi budete, ali zaista mislim da to u Vasim (i ne samo Vasim) godinama moze da bude apsolutno pozitivna stvar! Opste je poznata stvar koliko je sex dobar po zdravlje coveka. Citao sam negde da je upravo izbacivanje ejakulata DOBRA stvar za prostatu jer se time izbacuju i neke bakterije i nesto sto moze da utice na nju. U svakom slucaju, onako laicki, mislim da ste Vi ekstra zdrav covek s' obzirom na Vase godine i polnu aktivnost.
willys
Novi član
Novi član

Post od willys »

Zahvaljujem se na vremenu koje ste posvetili ovoj temi.
Srdačan pozdrav.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

tesko

Post od vasa »

Prosto ne mogu verovati da je to istina-za mladje moguce al u tim godinama????????
Otkud uopste potreba i zelja za tolikim seksom.Zar postoji ista zelja i kod zene (osim ako nije vise zena).
Voleo bih stvarno komentar strucnjaka.
Ja vec od tridesete imam problema sa prostatom a posebno kad duze odlazem orgazam.Neka te sluzi jos dugo to ti zelim iskreno.
willys
Novi član
Novi član

Post od willys »

Dosta sam čitao da ljudi u mojim godinama a i dosta mladji imaju problema sa prostatom,zato sam postavio ovu temu,ni na kraj pameti mi nije palo da se nešto hvalim,svako ima svoj život pa i segment seksualnosti i ljubavi.Naravno da i moja partnerka obožava sex i zajedno samnom učestvuje i uziva u njemu kao i u kompletnoj duševno-ljubavnoj vezi koju imamo,čiji je fizički ili seksualni segment njen neodvojivi deo.Mislim da naša seksualna želja proizilazi iz velike duhovne i kompletne psihofizičke privlačnosti.Takođe smatram da je smanjena seksualna želja kod muškarca većinom psihičke prirode i da malo ima veze sa godinama i retko je posledica bolesti,voleo bih da čujem mišljenje stručnjaka.
Srdačan pozdrav!
Odgovori