UČESTALO MOKRENJE

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Darko1986
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 23, 2012 1:34 pm

UČESTALO MOKRENJE

Post od Darko1986 »

Pozdrav. Imam jedan "problem"... Pretpostavčjam da je prehlada, upala ali nije strašno jer se ne manifestuje da bih paničio ali eto da pitam. Naime, često mokrim, znači pogotovo uveče od 20h pa nadalje i do 5-6 puta... ne znam kao da sam se priključio na rijeku, ahhaha... + metabolizam ubrzan... drhtim, glad dolazi nevjerovatno brzo, isto tako se praznim. :D
Ja već 3 mjeseca treniram svakog dana po sat vremena... Bukvalno tako stalno sa odredjenim jednodnevnim pauzama... da li je moguće da mi je sve to ubrzalo metabolizam???
Do duše ključno mi je pitanje za mokrenje... Blago ponekad peckanje unutar kanala kroz penis... :roll:
ivanica81ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 24, 2013 1:56 pm

Re: UČESTALO MOKRENJE

Post od ivanica81ns »

Darko1986 napisao:Pozdrav. Imam jedan "problem"... Pretpostavčjam da je prehlada, upala ali nije strašno jer se ne manifestuje da bih paničio ali eto da pitam. Naime, često mokrim, znači pogotovo uveče od 20h pa nadalje i do 5-6 puta... ne znam kao da sam se priključio na rijeku, ahhaha... + metabolizam ubrzan... drhtim, glad dolazi nevjerovatno brzo, isto tako se praznim. :D
Ja već 3 mjeseca treniram svakog dana po sat vremena... Bukvalno tako stalno sa odredjenim jednodnevnim pauzama... da li je moguće da mi je sve to ubrzalo metabolizam???
Do duše ključno mi je pitanje za mokrenje... Blago ponekad peckanje unutar kanala kroz penis... :roll:
http://www.konopljino-ulje.rs/ redovna upotreba može da oporavi ili olakša upalu bešike... pozzz
Odgovori