Učestalo mokrenje i blagi bol u bešici

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
record
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 25, 2015 1:03 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Učestalo mokrenje i blagi bol u bešici

Post od record »

U oktobru sam imao problem sa učestalim mokrenjem i urolog mi je prepisao Zinnat na nedelju dana i Prostamol uno na 3 meseca, posle popijenog Zinnata uradio sam urinokulturu i spermokulturu i sve je bilo redu, sa Prostamolom uno sam završio krajem decembra ali već duže vreme primećujem da opet učestalo mokrim, pio sam i Uvenol čaj duže vreme ali vidim da mi nije pomogao, ne mokrim otežano, mokrim u redu, ok je mlaz ali mokrim često, na svakih 2-3 sata i posle mokrenja osećam blagi bol u bešici, inače na poslednjem pregledu u oktobru što se tiče ultrazvuka sve je bilo u redu, bubrezi, bešika, prostata, ništa nije uvećano i nema nikakvih promena, ne znam šta bi moglo da pravi problem.
Inače razmišljao sam da se testiram na hlamidiju ili polne bolesti, sad ne znam da li to rade obične laboratorije ili neke specijalne samo za to.
Odgovori