Ešerihija u spermi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 26, 2012 12:35 pm
Ešerihija u spermi
Već se dve godine borim protiv veće količine ešerihije u spermi (prostati) i ona se posle svake moje terapije (antibiotske) opet vrati i to za samo par meseci. E. coli je po rezultatima ponekada praćena prisustvom enterobacter faecalis. Zamolio bih za savet i pomoć u ovoj situaciji. Interesuje me i da li je neko izlečio infekciju ešerihije u spermi i na koji način? Unapred hvala na korisnom odgovoru.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 26, 2012 12:35 pm
Re: Ešerihija u spermi
Samo da još dodam da sam do sada koristio Pančićev čaj za bakterije u mokraći, zeleni čaj i čaj od male mlečike. Utisak je da su mi ovi čajevi olakšali situaciju ali ešerihiju iz sperme nisam iskorenio. Takođe sam pokušao i sa unošenjem veće količine tečnosti vode, sokova, lubenice...Probleme sa potencijom nemam, ali se plašim da će ešerihija zbog dugog prisustva ostaviti posledice na plodnost i potomstvo.ajovanovic napisao:Već se dve godine borim protiv veće količine ešerihije u spermi (prostati) i ona se posle svake moje terapije (antibiotske) opet vrati i to za samo par meseci. E. coli je po rezultatima ponekada praćena prisustvom enterobacter faecalis. Zamolio bih za savet i pomoć u ovoj situaciji. Interesuje me i da li je neko izlečio infekciju ešerihije u spermi i na koji način? Unapred hvala na korisnom odgovoru.