dečja erekcija ili nešto drugo?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
svetosavska 1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 28, 2009 8:08 pm

dečja erekcija ili nešto drugo?

Post od svetosavska 1 »

Sin mi se pre nekoliko dana požalio da mu raste piša. On će tek u decembru napuniti devet godina, i stvarno nisam siguran da li je reč o erekciji, ili nečem drugom. Nisam primetio bilo kakve promene, testisi su normalni, redovno i normalno mokri, i ona je uobičajene boje i mirisa. On povezuje "rast piše" sa potrebom za mokrenjem, i kada je u takvoj situaciji on ide u toalet da bi vršio malu nuždu, i tada ne može da piški ili to silom čini. Kada ga pitam da li ga tera da piški nije siguran kako da mi objasni, a moj utisak je da zapravo on misli da kada mu piše raste treba da ide u wc. Danas je bio na sistemstskom pregledu, doktorka ga je pregledala i nije ništa komentarisala. On kaže da mu piša naraste tako, da se to dešava i kada je nedira. Hvala na savetu
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: dečja erekcija ili nešto drugo?

Post od Dejanbg »

Hmmmm... Moje neko secanje. Siguran sam da sam imao erekciju u tim godinama, cak i pre. Ja mokrenje vezujem za ejakulaciju, jer sam poceo sa masturbacijom pre nego sto mi je pocela proizvodnja spermatozoida. Tako da nisam izbacivao ejakulat ali sam imao nagon za mokrenjem nakon masturbiranja. Moguce da je i kod njega tako :lol:
svetosavska 1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 28, 2009 8:08 pm

Post od svetosavska 1 »

Zaboravio sam svoje, tako bitne detalje iz života, ali i meni se čini da bi moglo da bude to. To zaboravio, mislim na to koliko sam imao godina. Hvala na savetu
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

normalna pojava kod dece je i erekcija...ona moze da bude povezana takodje i sa samim nagonom za mokrenje...sve je to uredno, prodju svi kroz te faze, samo se teba prisetiti... :wink:
Odgovori