erekcija i glavić
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
erekcija i glavić
Da li prilikom erekcije kožica nesmije biti na glaviću?Da li je normalno da u erekciji glavić djelomično pokriven kožicom?(ne može čitav izaći)..Nadam se da ste me razumjeli na što mislim.Hvala.
evo da nadopunim svoju prijašnju poruku...znači kožica može u opuštenom stanju da se bez problema navuče...ali se ne vraća nego se moram namučiti da je vratim...a pri erekciji uz bol i trud mogu navući kožicu do dolje...čitao sam dosta po forumu ali neznam što da radim..postoji li mogućnost da se ovo riješi bez doktora?najviše me muči što se kožica ne vraća nakon što je uspijem navući..unaprijed hvala na odgovorima!
oprostite što pišem treću por zaredom ali stalno se nešto sjetim a ovo me strašno zabrinjava...mogu nekako vratiti kožicu u opuštenom stanju...ali nakon erekcije moram se dosta pomučiti...ima li ovo kakvih posljedica osim estetskih?ima li razlike u seksualnom životu ako glavić može izaći ili ne može?nadam se odgovorima
tvoj problem je učestal kod mnogo muškaraca.
Neki imaju sreću da im se penis u erekciji sam prevuče i sam vrati a neki ( kao ti i ja ) ne !
Sve što moraš napraviti je konstantno prevlačiti glavić, dakle uviježbavati prevlačnje i (ono bitnije) vračanje nazad!
Predpostavljam da nisi imao sekusalni odnos još ,
bitna stvar kod toga je da vagina "pomaže" prevlačenju kožice svojom sluzi i vlažnosti,
tako da se penis u erekciji bez problema navlači kožicu pri ulasku u vaginu. Ti na kraju odnosa samo moraš vratiti kožicu nazad, što će ti biti sekunda nakon vježbanja.
Ne moraš se birnuti jer je to potpuno normalna stvar kod mnogo muškaraca!
Neki imaju sreću da im se penis u erekciji sam prevuče i sam vrati a neki ( kao ti i ja ) ne !
Sve što moraš napraviti je konstantno prevlačiti glavić, dakle uviježbavati prevlačnje i (ono bitnije) vračanje nazad!
Predpostavljam da nisi imao sekusalni odnos još ,
bitna stvar kod toga je da vagina "pomaže" prevlačenju kožice svojom sluzi i vlažnosti,
tako da se penis u erekciji bez problema navlači kožicu pri ulasku u vaginu. Ti na kraju odnosa samo moraš vratiti kožicu nazad, što će ti biti sekunda nakon vježbanja.
Ne moraš se birnuti jer je to potpuno normalna stvar kod mnogo muškaraca!
Puno hvala na odgovoru..imao sam seksualne odnose ali ni onda mi glavić nije potpuno izašao...da li je to ok?da li će se to s vremenom promjenit?da ga vježbam navlačit za vrijeme erekcije ili u opuštenom stanju?i da li je normalno da je glavić osjetljiv(suh i boli) na svaki dodir nakon što navučem kožicu u opuštenom stanju?hvala vam na pomoći,puno mi znače vaši savjeti!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Slusaj me,sam nemoj da resavas problem sa tesnom kozicom jer ako ga ostavis vani cak i 24 sata,otecice ti glavic jer tesna kozica ispod glavica prekida cirkulaciju...dobices gangrenu glavica pa ces onda morati na operaciju.
Najjednostavnije i najbezbednije je da odes kod lekara koji ce videti koji je stepen fimoze u pitanju i da ti predlozi najbolji nacin da to resis.
Najjednostavnije i najbezbednije je da odes kod lekara koji ce videti koji je stepen fimoze u pitanju i da ti predlozi najbolji nacin da to resis.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Vragolasta Amfibija
- Moderator