erekcija i glavić

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

master22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 12:05 pm

erekcija i glavić

Post od master22 »

Da li prilikom erekcije kožica nesmije biti na glaviću?Da li je normalno da u erekciji glavić djelomično pokriven kožicom?(ne može čitav izaći)..Nadam se da ste me razumjeli na što mislim.Hvala.
Ime125
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 18, 2007 11:41 pm

Post od Ime125 »

Ne , naravno da nije normalno pri erekciji bi ti penis trebao ovako izgledati:

Slika

( Desni primjer )

Daj nam malo vise opisa je li ti koza spojena sa vrhom glavica ?
Probaj pri erekciji povuci kozicu do kraja ( prema dole ) i reci mozes li ?
master22
Novi član
Novi član

Post od master22 »

nije spojena...pri erekciji je dio glavića vani i kožica se može micati ali se ne može navući do kraja(da čitav glavić bude vani)...a kad nije u erekciji glavić može ići čitav van..u čemu je problem?
master22
Novi član
Novi član

Post od master22 »

evo da nadopunim svoju prijašnju poruku...znači kožica može u opuštenom stanju da se bez problema navuče...ali se ne vraća nego se moram namučiti da je vratim...a pri erekciji uz bol i trud mogu navući kožicu do dolje...čitao sam dosta po forumu ali neznam što da radim..postoji li mogućnost da se ovo riješi bez doktora?najviše me muči što se kožica ne vraća nakon što je uspijem navući..unaprijed hvala na odgovorima!
master22
Novi član
Novi član

Post od master22 »

oprostite što pišem treću por zaredom ali stalno se nešto sjetim a ovo me strašno zabrinjava...mogu nekako vratiti kožicu u opuštenom stanju...ali nakon erekcije moram se dosta pomučiti...ima li ovo kakvih posljedica osim estetskih?ima li razlike u seksualnom životu ako glavić može izaći ili ne može?nadam se odgovorima
tool
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 12:51 am

Post od tool »

tvoj problem je učestal kod mnogo muškaraca.

Neki imaju sreću da im se penis u erekciji sam prevuče i sam vrati a neki ( kao ti i ja ) ne !

Sve što moraš napraviti je konstantno prevlačiti glavić, dakle uviježbavati prevlačnje i (ono bitnije) vračanje nazad!

Predpostavljam da nisi imao sekusalni odnos još ,
bitna stvar kod toga je da vagina "pomaže" prevlačenju kožice svojom sluzi i vlažnosti,
tako da se penis u erekciji bez problema navlači kožicu pri ulasku u vaginu. Ti na kraju odnosa samo moraš vratiti kožicu nazad, što će ti biti sekunda nakon vježbanja.

Ne moraš se birnuti jer je to potpuno normalna stvar kod mnogo muškaraca!
master22
Novi član
Novi član

Post od master22 »

Puno hvala na odgovoru..imao sam seksualne odnose ali ni onda mi glavić nije potpuno izašao...da li je to ok?da li će se to s vremenom promjenit?da ga vježbam navlačit za vrijeme erekcije ili u opuštenom stanju?i da li je normalno da je glavić osjetljiv(suh i boli) na svaki dodir nakon što navučem kožicu u opuštenom stanju?hvala vam na pomoći,puno mi znače vaši savjeti!
master22
Novi član
Novi član

Post od master22 »

da koristio sam kondom...ali ni prilikom oralnog sexa nije izašao...dosta teško ga uspijem i sam prevući prilikom erekcije(nekad čak i ne uspijem)...ali nisam ni puno pokušavao jer sam mislio da je i to ok...znači s malo vježbe prevlačenja i navlačenja bi se trebao rješiti moj problem?
master22
Novi član
Novi član

Post od master22 »

i kako sam rješio problem sa prevlačenjem ako ga pustim 15 dana vani?što će se kožica proširit ili?i hoće li se onda uopće više moći vratiti natrag kožica?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Slusaj me,sam nemoj da resavas problem sa tesnom kozicom jer ako ga ostavis vani cak i 24 sata,otecice ti glavic jer tesna kozica ispod glavica prekida cirkulaciju...dobices gangrenu glavica pa ces onda morati na operaciju.
Najjednostavnije i najbezbednije je da odes kod lekara koji ce videti koji je stepen fimoze u pitanju i da ti predlozi najbolji nacin da to resis.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

ps

NEBULOZNU PORUKU O PREVLACENJU GLAVICA I OSTAVLJANJU U TAKVOM STANJU NEKOLIKO DANA SAM OBRISALA JER JE TO OPASNO !!!!! I MOZE SE ZAVRSITI KATASTROFALNO !!!!
tool
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 12:51 am

Post od tool »

vragolasta mislim da si u krivu.

momak moze prevuci dakle nema problema suzenu kozicu nego samo ima viska! Ja znam mnogo ljudi koji su to tako rijesavali pa i moj vlastiit otac!

da ima fimozu to bi bilo opasno , ali on nema !
master22
Novi član
Novi član

Post od master22 »

zašto se uopće mora kožica prevući da glavić izađe?samo iz estetskih razloga ili ima i razlike u seksualnom životu ili po zdravlje?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Po njegovom opisu on ima fimozu i da se ne bismo dalje raspravljali,najbolje je da decko ode kod doktora jer jednostavno samo na osnovu opisa je nemoguce postaviti dijagnozu.
master22
Novi član
Novi član

Post od master22 »

otići ću kod doktora ali može li samo odgovor na ovo moje zadnje pitanje?hvala
Zaključana tema