Prekljuce sex - Sat vremena,pauza 5 min pa jos sat vremena,pa kao aj jos jednu pauzu i tu sam pao od umora,znaci 2 sata od 2 sata i 5 minuta. Ali sve je bilo vrhunski,pili smo vino pa sam se kao pred njom izvadio garant je zbog vina (Iako znam da nije)
Danas seks - 20 minuta imao sam utisak kao da nisam ni poceo,znaci ejakulacije ni na vidiku

Sta ako sutra-prekosutra dodje do neometanog seksa i ona shvati da ustvari imam neki problem? To me jako brine. Nikada nisam imao ovakvih problema,inace mogu da ejakuliram kada se samozadovoljavam sto inace ne radim ali mogu . Znam da je psihicka blokada u pitanju i znam da je nerviranjem samo pogorsavam ali ne znam sta da uradim,i nisam znao da li da ovu temu postavim na urologiju ili na neki drugi forum al ajde pa ako ne odgovara neka je moderatori pomere. Znaci znam da je psihicka blokada u pitanju,znam da je do mene. Ona se stvarno trudi i ja se trudim ali ne ide! Kazem vam,posle 2 sata seksa kao da se nije ni desilo,kao da smo tek poceli. Znaci sto se opijata tice koristio sam nesto pre ali sada nista. I nije problem u mojoj ejakulaciji kao sto kazem jer mogu kada se samozadovoljavam. Postoji psihicka blokada,a ne razgovara mi se sa psihijatrom licem u lice o ovome. Ako neko ima bilo kakvu ideju,resenje neka mi pomogne jer se sledeci seks blizi i ne zelim da misli da imam neki problem. Unapred zahvalan:)