Da li neko moze malo laički da mi pojasni ovo sve???moj momak je bio kod urologa na ultrazvuku i pregledu i napisao mu sledeće:
Dg.St.post epydidimitis I.dex
sta znaci sa izveštaja ultrazvuka prostata ogranicena,homogena sa klasifikacijom u levom lobusu. vel. oko 20gr????
za pregled piše:ST.loc:penis b.o,levi testis b.o.,glava epididima sa desne strane lako osetljiva!!šta ovo znači?
zasto nam za ovo preporucuju za oboje bakterioloski na clhlamydiu,mycroplasmu i ureaplasmu.
iteresuje me od čega je je mogao početi taj EPYDIDIMITIS?????
EPYDIDIMITIS I.dex.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- razocarana
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
EPYDIDIMITIS I.dex.
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
- razocarana
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
- Kontakt:
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Sta si se ufrkisala !??? pa stavljas toliko znakova pitanja !!!??
Znaci kao sto se dobije upala grla tako se dobija i upala epididimisa,obicna infekcija.Moze da nastane od infekcije mokrace.Moze da bude u pitanju bilo koja bakterija,zato vam je preporuceno da uradite nalaze na hlamidiju i ostalo.
I smirite se,nista posebno nije u pitanju.
Znaci kao sto se dobije upala grla tako se dobija i upala epididimisa,obicna infekcija.Moze da nastane od infekcije mokrace.Moze da bude u pitanju bilo koja bakterija,zato vam je preporuceno da uradite nalaze na hlamidiju i ostalo.
I smirite se,nista posebno nije u pitanju.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.