EPIDIDYMITIS
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
EPIDIDYMITIS
Pre oko mesec dana osetio sam bolove u desnom testisu,otisao sam kod urologa pregledali su me i dijagnoza je EPIDIDYMITIS I.de HERNIA INGUINALIS l.dex.susp.NIsu bas bili sigurni da je kila,dobio sam lekove da pijem i da se javim posle dve nedelje(Marocen,Chimoral).Kada sam otisao na kontrolu bilo je dosta bolje nisam vise imao bolove i kvrzica u testisu se smanjila,tada sam im rekao da imam fimozu a oni meni da sam od toga zaradio tu upalu,znaci nije kila.Operisao sam fimozu i sada jos uvek pijem lekove za onu upalu sledece nedelje zavrsavam sa njima pa idem na kontrolu(posle onih lekova pio sam Runac sada Dovicin i sa tim zavrsavam).Mene zanima posto sam sportista treniram biciklizam da li mogu da treniram posto jos uvek imam onu kvrzicu u testisu,ne boli me ali ne zelim da mi se bolest vrati,nisam trenirao od kada mi se to dosilo.Sledece nedelje idem kod urologa na kontrolu on ce mi reci dalje kako i sta ali zelim jos neko misljenje.ZNACI DA LI MOGU DA TRENIRAM?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Epididimitis je upala pasemnika, malog spleta kanala koji ucestviju svojim lucenjem u formiranju sperme. Moze se trenirati, ali zbog reproduktivnih funkcija potrebnoje proveriti da li je upala pasemnika ostavia posledice na spermogram.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.