Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Dijagnostikovan mi je Epididymitis l.dex. ac. posle rutinskog pregleda na Urgentnom centru i uzimam terapiju Marocen 500mg (elevacija i mirovanje) 10 dana.
9 dan, bol se nije povukao.
Inace, bol osecam na desnom epididymisu (na dodir) i pritisak u hemisrkotumu. Bol sam prvi put osetio pre godinu dana nakon cega se postepeno povlacio. Urologu sa se javio pre devet dana nakon ponovnih simptoma.
Interesuje me, koliko dugo traje terapija, i kolika je efikasnost izlecenja s'obzirom da bol jos postoji.
Dugo traje bol, pogotovo ako je sa akutne faze presao u hronicnu upalu. Jedno pola godine ces imati povremene bolove. Lekove nemoj da pijes manje od 3 nedelje, malo me cudi da ti je taj doktor prepisao lekove samo 10 dana??? Za 10 dana nece mnogo toga da se promeni nabolje...
Nastavio sam sa Dovicinom jos 5 dana. posle kontrole. Urolog kaze da je upala prosla i da na desnom epididymis-u postoji plocasta formacija. Jos osecam bol, pomalo i sa leve strane bez obzira sto je levo nalaz uredan. Mislim da ce biti ok.
Hvala na odgovoru!