epididymitis odnosi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 29, 2014 1:55 am
epididymitis odnosi
Pre 5 dana dr mi je dijagnostikovao epididimitis u levom hemiskrotumu. Prepisao mi je terapiju i dao savete, nakon dva dana sam dosao na kontrolu, bolje sam se osecao sto je je i on potvrdio objrktivnim nalazom, odnosno palpacijom, da mi je manji otok i manje je bolno na dodir. Rekao mi je sta i kako dalje, koje nalaze cu uraditi i da se vidimo zs nekoh 20 dana kad zsvrsim sa terapijom. Medjutim,zaboravio sam da ga pitam da li mogu da imam odnose u tom vemenskom periodu ili da makar masturbiram. Da li mi neko moze dati savet? Osecam bol kod levog testisa, osetim da je jos to upaljeno sve, ali ne siri se bol na nogu i stomak kao pre pocetka terapije i obloga. Hvala.
Re: epididymitis odnosi
Može masturbacija, koliko često videćeš sam, ako preteraš, boleće te, ali generalno ne škodi. Čak je i poželjno povremeno, da bi se evakuisali proizvodi zapaljenja, bakterije i tako to koje se nagomilavaju u epidimisu tokom upale.
Odnosi, slična stvar, ali ja to baš i ne bih preporučio dok potpuno ne prestane bol u testisima, jer je to previše "cimanja" za upaljeni epididimis. I obavezno sa kondomom /mada sex sa kondomom ionako treba da bude pravilo uvek/, ko zna koja bakterija pravi tu upalu.
Odnosi, slična stvar, ali ja to baš i ne bih preporučio dok potpuno ne prestane bol u testisima, jer je to previše "cimanja" za upaljeni epididimis. I obavezno sa kondomom /mada sex sa kondomom ionako treba da bude pravilo uvek/, ko zna koja bakterija pravi tu upalu.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!