Epididimitis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
avax
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 20, 2015 7:44 pm

Epididimitis

Post od avax »

Pozdrav, pre otprilike dve nedelje dobio sam zauske, visoka temperatura i malo otecene zlezde kod vrata. Posle par dana primetio sam otecen testis i otezano mokrenje i posle pregleda kod urologa primljen sam na bolnicko lecenje uz dijagnozu Epididimitis(7 dana, preko infuzije sam primao antibiotike i Chymoral tablete). Sada sam na kucnom lecenju (4 dana), otok je spao, nema bolova, pijem Ciprocinal i naravno mirovanje. Ono sto me je uplasilo je retka i smedja sperma. Pa me zanima da li je to normalno, da li je zbog infekcije, antibiotika?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Epididimitis

Post od _david_ »

avax napisao:Pozdrav, pre otprilike dve nedelje dobio sam zauske, visoka temperatura i malo otecene zlezde kod vrata. Posle par dana primetio sam otecen testis i otezano mokrenje i posle pregleda kod urologa primljen sam na bolnicko lecenje uz dijagnozu Epididimitis(7 dana, preko infuzije sam primao antibiotike i Chymoral tablete). Sada sam na kucnom lecenju (4 dana), otok je spao, nema bolova, pijem Ciprocinal i naravno mirovanje. Ono sto me je uplasilo je retka i smedja sperma. Pa me zanima da li je to normalno, da li je zbog infekcije, antibiotika?
hoce, hoce to... opusti se dok traje lecenje
avax
Novi član
Novi član

Post od avax »

hvala na odgovoru, sad je vec malo bolje. Nije vise smedja ali je retka i bezbojna. Osecam povremeno i neki slabi bol ispod levog testisa i to ponekad pri hodanju i kada lezim i podignem nogu preko noge. Drugih simptoma nema. Moguce da je malo psiha ali malo sam uplasen pa me zanima da li je je to mozda prostatitis?
Ubrzo ce i kraj terapije sa antibioticima pa cu otici i na pregled ali me zanima cisto zbog sebe. Koliko se dugo leci prostatitis?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Блажи облици упале простате се лече пола године под условом да си упоран у терапији.
avax
Novi član
Novi član

Re: Epididimitis (pomoc)

Post od avax »

posle novog pregleda doktor mi je rekao da sam izlecen. Testisi normalne velicine, nema simptoma prostatitisa. Dobio sam i koji savet (da se pazim sumnjivih odnosa, mokre noge, nema bazena...).
Jedini problem koji imam je retka vodenasta sperma. Da li je to normalna stvar kod akutnog epididimitisa?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Ваљда јесте.

Узми да пијеш ово пар месеци: http://.rs/Biljni-ekstrakti ... xcell.html
Odgovori