Epididimitis kako se izleciti

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Slaxymillian
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 23, 2011 3:36 pm

Epididimitis kako se izleciti

Post od Slaxymillian »

Postovani
Bol u desnom testisu se pojavio u Maju ove godine. Nikad nije bilo nesnosnih bolova ali je to bio tup bol i osetljivost na dodir koji se prenosio na desni bubreg. Otisao sam kod urologa i prilikom opipavanja javljao se ostar bol. Uradjen mi je bio ultra zvuk i ustanovljeno je da imam hronicni epididimitis (blagi oblik, kako je rekao doktor). Pio sam pentraksil i vremenom mi je bilo bolje. Medjutim, posle mesec dana bol se vratio. Uradio sam bris uretre i ustanovljeno je da sam pozitivan na ureplazmu. Pio sam eritromicin+ hemomicin. Posle mesec dana na ponovnim testovima nisam imao ureplazmu a ultrazvuk je pokazivao da je sa testisima i epididimom sve uredu. Problem je sto mene i dalje po malo boli na dodir, vrlo malo. Nekad uopste ne boli a kad nosim malo tesniju obucu ili kad je hladno obavezno mi se bol vrati. Da li je normalno da i posle epididimitisa testisi i dalje budu toliko osetljivi na hladnocu ili dodir i moze li se to vremenom izleciti?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Epididimitis kako se izleciti

Post od Dr011 »

nakon akutne upale moze neko vreme da zaostane hronican bol (nedeljama, nekad i par meseci)...nosite udoban ves i odecu...mozete naravno otici i na kontrolu da se vidi da li je sve u redu...
Odgovori