enterococcus spp u uretri

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
limanac90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 25, 2016 10:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

enterococcus spp u uretri

Post od limanac90 »

Radio sam bris uretre i nadjena bakterija enterococcus spp u velikom broju, dobio terapiju posle, nakon terapije dobijem kandidu, ponovim bris i dalje imam bakteriju. Urolog nece vise da leci enterococcus spp dok ne izlecim kandidu pa cemo onda kad kandidu sredim da vidimo ocu li da lecim enterococcus spp ili ne. Kaze puno ljudi ima tu bakteriju sa time se normalno zivi ako ti ne pravi nikakve probleme? Jel mogu da cujem jos neko misljenje ovde, i ako je neko upucen da li smem da treniram sad kad imam enterococcus spp ili mora mirovanje. U medjuvremenu kandidu sam izlecio ali problem je doci do uirologa 2x sam privatno placao 5min razgovora jer drzavno se ceka 6-7 meseci...
limanac90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 25, 2016 10:19 pm

Re: enterococcus spp u uretri

Post od limanac90 »

Jel postoji sansa da dobijem nekakav odgovor ili kao i na svim ostalim sajtovima samo se iskulira pitanje? Da li se moze preneti i treba li da se leci, 2x doktor mi je rekao da ako nemam problema-tegoba da zanemarim i da zivim normalno sa time ...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: enterococcus spp u uretri

Post od aaaca »

Па ваљда нико не зна одговор.

Када прочиташ ово http://* REKLAMA */Enterococcus- ... ckness.htm схватићеш да тој бактерији није место у уринарном систему.
Odgovori