enterococcus pomoc!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
tole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 17, 2009 3:49 pm

enterococcus pomoc!!!

Post od tole »

Nadjena mi je bakterija enterococcus u brisu uretre.Kakve posledice to moze ostaviti na potenciju??Ima li to veze jedno sa drugim???Posto Imam problema sa tim u poslednje vreme
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Nema veze sa potencijom.
A to ces videti nakon lecenja kada ne budes vise imao bakterije kakva ce ti potencija biti.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
tole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 17, 2009 3:49 pm

Post od tole »

da ali tacno mi se poklapa ovaj problem sa dobijenjem ovih enterococcus bakterija. Mozda se nisam najbolje izrazio nemam problem sa potencijom nego sa izdrzljivoscu.Nekad sam mogao u toku seksualnog odnosa 2-3 puta,sto nije slucaj u poslednje vreme.Nesto mi je tu cudno i ubedjen sam da je to nekako povezano.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne preostaje nista nego da infekciju izlecis i da vidis kako ce biti posle toga.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori