Pozdrav svima,
Devojka je nedavno radila briseve kod ginekologa i otkrila prisustvo bakterija streptococcus. Odmah nakon što je njoj otkriveno uradio sam bris uretre (na najčešće bakterije - ureaplazma, microplazma, hlamidija itd). Brisom je ustanovljeno prisustvo bakterije enterococcus za koji sam saznao da spada u porodicu bakterija streptococcus ( ako grešim slobodno me ispravite).
Ovo sam povezao da možda ima veze sa mojim čestim odlaskom u toalet, pošto mokrim po 10-ak puta dnevno, nekada i više, dok naprimer ako pijem vodu ili bilo šta par sati pred spavanje ne mogu da zaspem jer odem da mokrim sigurno 3-4 puta pre nego zaspem.
Zanima me kojeg urologa preporučujete u Beogradu kojem bih mogao da se obratim za pregled i konsulatcije, a da imate pozitivna iskustva?
Unapred hvala.
Lečenje bakterije enterococcus i preporuka za urologa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 15, 2019 4:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Lečenje bakterije enterococcus i preporuka za urologa
Probaj sa uljem od divljeg origana, u uputstvu imas spisak na koje sve bakterije deluje... Meni posle jedne ture od nedelju dana proslo. Imao sam e.coli i enterococus, za e.coli sam pio antibiotik prema antibiogramu, a za enterococus sam samo forsirao cajeve i pomenuto ulje... Posle mesec ipo, sve cisto...