Dakle, o cemu se radi. Imam 22 godine..
Prvo mi se ekcem javio iza usiju. Tad je bilo perutanje koze i lucenje neke tecnosti, naravno iza usiju. Medjutim, nakon nekog vremena javlja se i na penisu, ali na kraju uda..
Karakterise ga svrab i perutanje a onda i crvenilo na kozi. Sto se tice svega toga, doktor (dermatolog) mi je dao 2 kreme da mazem i ekcem iza usiju je prosao, a na penisu prodje pa se vrati.
Da li je to neki veci problem ili je to neka bakterija u telu koja ga stalno vraca??
Odrzavam redovnu higijenu, sa sapunom. Do duse, koristim sapun koji stignem.
Ekcem na penisu...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Ekcem na penisu...
mozda nije ekcem,mozda je u pitanju herpes.
da li se na penisu najpre pojave mehurici,imas osecaj mravinjanja i peckanja,onda ti mehurici popucaju i stvori se krasta?
da li se na penisu najpre pojave mehurici,imas osecaj mravinjanja i peckanja,onda ti mehurici popucaju i stvori se krasta?
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 14, 2005 2:02 am
Ne, nije tako. Nikad ne pecka niti boli.. Samo se javi perutanje, svrab... Naravno, ako se to cese onda se koza zacrveni..
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Da li ti je doktor posle pregleda rekao da je ekcem u pitanju,ta promena na penisu ili ti to pretpostavljas i da li ti je rekao tim krememam da mazes i penis?
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.