ejakulacija, nema sperme, zabrinut
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
ejakulacija, nema sperme, zabrinut
Imam jedan cudan problem, pa mi treba pomoc.
Imam 26god, ozenjen, i naravno, aktivan sex zivot. Sve je bilo u redu do prije 10-tak dana, od zadnjeg normalnog odnosa. Od tada skoro da nema sperme posle odnosa, a pogotovo posle masturbacije, eventualno kapljica, dve, dakle mnooogo smanjena kolicina, sto me je zbunilo... Imam blagi svrab u mokracnoj cevi, malo neprijatnosti u donjem delu stomaka i u testisima. Nije bas bol, vise neprijatnost.
Do sada nisam bas imao veliku kolicinu ejakulata, ali ovo me bas zabrinulo. Nemam sta da odnesem na analizu:).
Znam da puno toga dolazi iz glave, ali me zanima da li je neko imao slican problem i da li ovo moze da ima veze sa nekom infekcijom. Naravno, poseta ‘’prijatelju’’ urologu mi ne gine...
Pozdrav svima
Naravno da imas infekciju. Najbolje da ti urolog kaze sta da uradis, da li da odradis klasicnu urinokulturu/spermokulturu ili bris uretre i test na hlamidiju i ostala sra#nja ili sve to zajedno. Nemoj paniciti sve ce biti ok, samo se moras pravilno leciti. 
Znam da zvuci blj, ali morate koristiti kondom do izlecenja! Moguce da ce i tvoja supruga morati da se testira na sve sto i ti.

Znam da zvuci blj, ali morate koristiti kondom do izlecenja! Moguce da ce i tvoja supruga morati da se testira na sve sto i ti.