Ejakuacija sa krvlju

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Nikola85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 1:01 am

Ejakuacija sa krvlju

Post od Nikola85 »

U vezi sam 8 meseci sa devojkom sa istom imam odnose, sve je bilo normalo..... i odjedanput kada sam ejakulirao (2 put) video sam da je sperma crvenkaste boje ne sva nego nekoliko prvih kapljica. Pa ako moze neko da mi kaze sta je to? UNAPRED HVALA
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Nista. Pucanje sitnih kapilara. Ne preterujte.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
tuzni26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 4:09 pm

Re: Ejakuacija sa krvlju

Post od tuzni26 »

Nikola85 napisao:U vezi sam 8 meseci sa devojkom sa istom imam odnose, sve je bilo normalo..... i odjedanput kada sam ejakulirao (2 put) video sam da je sperma crvenkaste boje ne sva nego nekoliko prvih kapljica. Pa ako moze neko da mi kaze sta je to? UNAPRED HVALA
e sad kas sam pročitao tvoj post pa da ti odgovorim..isto to se i meni bilo dogodilo i zamalo da me nije srce strefilo..
svršio sam i vidim crvenkasta sperma!!al isto tako samo na početku..
ja sam htjeo poluditi..
i onda nakon pola minute razmišljanja, sjetio sam se da je cura imala mengu i da joj je dan prije žavršila..valjda se nije dobro pročistila pa se ostatak krvi nakupio u rupici u glavicu i kod svršavanja ta krv(njena) je izasla sa spermom... hehe...drugi dan je sve bilo normalno :wink:
Odgovori